2777
2789
عنوان

یعنی تو بارداری فقط باید به پهلو چپ خوابید؟😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 31558 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا فقط به راست میخوابیدم الان خودم رو عادت دادم به چپ ولی باز آدم خسته میشه نمیشه دائم یه سمت خ ...

ماه های اخر کلا خوابین سختتر هم میشه منکه فقط میگم این چند هفته هم تموم بشه به هر طرف می خوام بتونم بخوابم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
هیچی جز این برام سخت نیست برای خودم مشکلی پیش میومد مهم نبود ولی میترسم نکنه باعث اذیت نی نی بشم

ن نترس راحت باش

بهتره ب چپ بخابی ولی ب راستم بخابی مشکلی نیس

من ماما ام خیالت راحت

اینکه احساس راحتی کنی و حرص نخوری از همه چی مهمتره.. 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
اخی😢ارزششو داره برای فندق   من اینجوری خودم دلداری میدادم

آره، آدم عوارض بارادری رو اگه تو حالت عادی داشت نمی تونست تحمل کنه ولی به خاطر نی نی همه چی سخت هم باشه قابل تحمل میشه

من که به پشتو چپو راستو همه جور میخوابم تا 5،6 ماه رو شکمم میخوابیدم الان چون شکمم بزرگه نمیتونم وگر ...

مثل خواهر من اونم هر طور که دوست داره میخوابه و ۳هفته سن بارداریش از من کمتره

مثل خواهر من اونم هر طور که دوست داره میخوابه و ۳هفته سن بارداریش از من کمتره

بعضیا خیلی حساسن ولی من نمیدونم چرا نمیترسم  حتی سونو هم که میرم دکتر چند ثانیه ای که میخواد سونوهای قبلمو ببینه میگه به پهلو دراز بکش ولی خودم عین خیالم نیست. شما میخوای طبیعی زایمان کنی؟ من الان 35 هفته ام. 

بعضیا خیلی حساسن ولی من نمیدونم چرا نمیترسم    حتی سونو هم که میرم دکتر چند ثانیه ای که می ...

منم جز اون حساس ها هستم که البته اصلا خوب نیست آدم خودش اذیت میشه

من ۲۴ هفته هستم و انتخابم طبیعی هست تا ببینم خدا چی میخواد ان شالله خودش کمک کنه و یه زایمان سالم و راحتی داشته باشیم

منم جز اون حساس ها هستم که البته اصلا خوب نیست آدم خودش اذیت میشه من ۲۴ هفته هستم و انتخابم طبیعی ه ...

انشاءالله.... من زایمان اولمو اپیدورال کردم همون زایمان بی درد که بی حسی میزنن. 12 ساعت تو بیمارستان بودم تا زایمان کردم. خیلی خوب بود الان همش دعا دعا میکنم همون ساعت مث قبل دردم شروع شه و برم بیمارستان آخه بیمارستان دولتی هر ساعتی بی حسی نمیزنن.  اینقدر استرس دارم واسه همین قضیه. 

انشاءالله.... من زایمان اولمو اپیدورال کردم همون زایمان بی درد که بی حسی میزنن. 12 ساعت تو بیمارستان ...

چه ساعتهایی باید باشه تا بی حسی بزنن؟ منم میخوام برم بیمارستان دولتی، اپیدورال موقع زور زدن مشکلی پیش نمیاد؟

چه ساعتهایی باید باشه تا بی حسی بزنن؟ منم میخوام برم بیمارستان دولتی، اپیدورال موقع زور زدن مشکلی پی ...

من تهران نیستم بیمارستانی که من رفتم گفت 7 صبح به بعد دکتر میاد ( آخه دکتر بیهوشی باید باشه) قبلش نمیزنن. شما هم جایی که میخوای بری برو سوال کن ببین چه ساعتایی میزنن خدا کنه بگن همیشه. من اینقدر استرس دارم میخوام همین روزا دوباره برم همونجا بپرسم. وقتی 4،5 سانت بشی از کمر بی حس میکنن. من که اصلا متوجه سوزن زدنو...  نشدم که چطور بی حس کرد.  والا اونموقع آدم فقط تو فکر اینه که از اون درد راحت شه، دردای دیگه رو اصلا حس نمیکنی. ولی در کل حتی متوجه نشدم کجارو زد. بعدش اینقدر خوب بود همش میخندیدم حتی میتونستم بخوابم دیگه دردی نداشتم ولی انقباضهارو حس میکردم که همین باعث میشه بفهمی کی زور بزنی. بعد خودشونم بهت میگن کی زور بزن چون همش دارن میبیننت   مث زمانی که بچه تو شکم خودشو سفت میکنه اونجوری میشه اما بدون درد. اون پرستار لعنتی که دکتر بیهوشی رو سرم گذاشتو گفت هر وقت درد داشت واسش بی حسی بزن.. یه دو سه ساعتی واسم زد اونم با کلی خواهش... بعد گفت درد بکش زودتر زایمان کنی راحت شیم  دیگه نزد.  باز تا آخر درد کشیدم. ولییییی دوستای دیگم میگن تا آخر میزدن واسشون بعد از خواب بیدارشون میکردن میگفتن زور بزن. شانس من اینجوری شد یه عقده ای افتاد به من که خودش تعریف میکرد از ترسش سزارین کرده باز انتظار داشت بقیه درد بکشن. اگه بشه یه ماما همراه بگیری که اون هواتو داشته باشه واسه همین چیزا خیلی خوبه. دیگه پرستارا اینا یوقت تو بیمارستان اذیتت نکنن.