2777
2789
عنوان

خانما بيايد-سونوگرافي

97 بازدید | 17 پست

من بيبي تست كردم مثبته ديگه ازمايش ندادم الان ميخوام برم دكتر..دكتر سونو ميكنه؟؟معاينه هم ميكنه؟؟

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام منم بی بی زدم و هاله ی کوچیکی افتاد اما انقدر صبر داشتم😅 که تا دوماهگی نرفتم ازمایش خون بدم 

بعدم ک ازمایش مثبت شد هفته ی 12 رفتم دکتر و دیگه غربالگری رو نوشت 

شما هم استرس ب خودت وارد نکن ریلکس و اروم ب تموم کارهات برس 

ان شاالله خوش قدم باشه 🌹

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اره چرا نکنه 

ن عزیزم معاینه ات نمیکنه ها 

فقط مینویسه ک سونو و ازمایش امجام بدی اونم روزای دیگه نه خود امروز 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

من ک تا الان ک 23 هفته ام معاینه نشدم 

فقط از پنج ماهگی ضربان قلبشو با دستگاه گوش دادن و سونو های مختلف انجام دادم و ازمایشات مختلف

برو بدون نسخه آزمایشتو بده.بعد هفته هفت برو دکتر بنویسه برای سونو ضربان قلب شکمی

اخه من نميدونم كه هفته چندهستم

پس بايدبرم حموم😐😐

معاینه نمیکنه اگ هم میخاد بکنه اجازه نده فوقش برات سونو بنویسه با ازمایش من خواهرم بی بی زد مثبت شد رف دکتر سونو انجام داد دید ساک بارداری هس از هم ازش نخواس

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
من دارم دندونمو درست ميكنم بخاطره همين دكتر دندانپزشكم نامه داده واسه دكتر زنان 

سه ماهه اول هیچ دکتر زنانی نامه نمیده

چون ضرر داره

دندانپزشکی اگه اورژانسی باشه و خیلی اذیت کنه یه کارهای محدودی انجام میدن

بهترین زمان دندانپزشکی در بارداری سه ماهه دوم هست

اولین روز آخرین پریودیت و که می دونی! بزن تو نت ماشین حساب بارداری برات حساب میکنه.متوجه میشی

زدم سر درنياوردم اخرين پري٢٤مهربود