2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 64 پست

این سرخ کن از ماله منه چون پسرم رو پام خوابه نشد برم عکس بگیرم....مصرف برقش فک نکنم انقدی زیاد باشه چون ما مصرفمون زیاده ،مامان بزرگمم داره ازین و خیییلی زیاد استفاده میکنه رو پول برق هم خیییلی حسسسساسه 😂ک زیاد نشه ولی ازین سرخ کن راضیه.

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
این سرخ کن از ماله منه چون پسرم رو پام خوابه نشد برم عکس بگیرم....مصرف برقش فک نکنم انقدی زیاد باشه ...

اگه پس صدای مامان بزرگتون درنیومده یعنی مصرف برقش خوبه  

ولی چقدر زیاااااده قیمتش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پس صدای مامان بزرگتون درنیومده یعنی مصرف برقش خوبه     ولی چقدر زیاااااده قیمتش   ...

اره خیلی گرون شده...من واسه جهیزیم نهصد خریدم.‌.همه قیمتا نجومی شدن😫😢🤤

اره خیلی گرون شده...من واسه جهیزیم نهصد خریدم.‌.همه قیمتا نجومی شدن😫😢🤤

شماهم‌نظرتون مثل اون دوستمونه که میگن از سرخ شدن بادمجون باهاش  زیاد خوشش نمیاد؟

شماهم‌نظرتون مثل اون دوستمونه که میگن از سرخ شدن بادمجون باهاش  زیاد خوشش نمیاد؟

من یکی دو بار بیشتر باهاش سرخ نکردم ولی خب احساس میکنم بادمجون تو روغنه فراوون سرخ شه بهتره...اما خب واسه مواد غذاییه دیگه همچین نظری ندارم چون راضیم

من یکی دو بار بیشتر باهاش سرخ نکردم ولی خب احساس میکنم بادمجون تو روغنه فراوون سرخ شه بهتره...اما خب ...

ای کاش زودتر باهاش آشنشا شده بدم میتونستم راحت بخرمش.الان با این گرونی از از فکرکردنشم میترسم.  ولی برا  شوهرم که چربی کبد داره خیلی خوبه

ای کاش زودتر باهاش آشنشا شده بدم میتونستم راحت بخرمش.الان با این گرونی از از فکرکردنشم میترسم.   ...

پس باید خیییلی مراقب تغذیه ی شوهرت باشی...😔😔😔