2777
2789

شماچه علاعمی داشتید،؟ حالت تهوع هم داشتید؟، سینه هاتون هم دردمیکرد؟ تروخداهرکی چیزی میدونه بگه دارم میمیرم ازاسترس.من دل دردهام کمترشده مشگلی نیست؟ لگنمم دردمیکنه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳ ماه بود که سقط کردم

دل درد شدید داشتم گاهی اوقات سینه هامم درد میکرد

ولی یه روز ک هیچ درد نداشتم یه کم خونریزی داشتم چند قطره و تمام

بعداز یه هفته بار خونریزی و کم کم بیشتر میشد و اخرشم سقط شد😕

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من هفته ۶ سقط کردم حالت تهوع نداشتم ولی سینه هام درد میکرد سونو رفتم جنین قلب نداشته خون ریزی داشتم و سقط شد.

ولی خودم عاملشو استراحت نکردنم میدونم.😔😔😔

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤
من هفته 10 سقط داشتم. تنها علامتم لکه بینی بود. چون من تو بارداریهام اصلا ویار و تهوع ندارم.

عزیزجان سینه در هم داشتی؟ من خرده دقیقه گشنم میشه اگه چیزی نخورم حالم خراب میشه. 

چراولی دکترین گرافی صدای قلبش رونوشت هفته دیگه میترسم قلب کوچولوش نزنه

انشاا... كه ميزنه مثبت فكر كن

من لكه بيني داشتم رفتم دكتر سونو كرد بايد هفت هفته ميبودم كه گفت پنج هفته اس گفت دو هفته ديگه بيا دوباره سونو كه يه هفته اي سقط شد 

اگه لكه بيني نداري نگران نباش چيزي نيست فقط زود رفتي واسه قلبش

خدایا شکرت 🙏🏻