2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 515942 بازدید | 57013 پست

🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و سوم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :

"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔شروع ختم ⬅ 99.06.19 (20 محرم♥)

✔پایان ختم ⬅ 99.07.27 (1 ربیع الاول❤)

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای تبسم عزیز🌷

💟دوستان شرکت کننده در ختم💟

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi 

7.تبسم1989 ♥

8.بنر

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ

🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و چهارم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔مرحوم کشمیری در باب توسل به حضرت ابوالفضل علیه السلام می فرماید: دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل علیه السلام هدیه شود. سپس تسبیح حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده و باز ثوابش هدیه شود و سپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :

"یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام"

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای بنر عزیز🌷

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi 

7.تبسم1989

8.بنر ♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و پنجم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای حلما جان🌷

1. @helllllmaaaaa  

2.niknaz_jun

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi 

7.تبسم1989

8.بنر 

سلام دوستان ..نی نی یار رو تگ‌کنید کاربری  فاطمه رو بهش بدین  بگین  مشکل داره هیچ جوره نمیتونه وارد بشه 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

@ftmelmi این اکانت خود به خود از نی نی سایت خارج شده

و دیگه نی نی سایت باز نمیشه

حتی اکانت جدید با شماره جدید قبول نمیکنه مشکل از کجاس 

ممنون میشم پیگیری کنید 🙏

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

سلام سلام دوستان من برگشتم😄دلتنگتون شده بودم😌واقعا چه دلیل بیخودی بخاطر مرورگرم بود😑

سادات جان ممنون که این چند روز متن ختمو گذاشتی🙏انشالله همگی حاجت روا بشیم🌹🍃

🌹🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹🌹

روز بیست و ششم از ختم 133 مرتبه ذکر شریف "یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام"رو به نیت نی نی دار شدن خودمون و تمام خانومای منتظر نی نی سایت و هر حاجت دیگه ای که مد نظرمون هست شروع می کنیم و متوسل میشیم به آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باب الحوائج♥ و امید داریم با خواست و اراده خدای مهربونمون به زودی یه فرشته تو دلامون کاشته شه و خدا نگهدار و حافظ نی نی های تو دلامون تا زمان زایمان باشه و هر حاجت دیگه ای که هرکسی داره به زودی اجابت بشه😌🌹

✔ثواب خواندن ذکر امروز رو میفرستیم برای نیکناز عزیز🌷

1.helllllmaaaaa

2.niknaz_jun✔

3.mahiyaabedini

4. 1مامان

5.saadaat

6.ftmelmi

7.تبسم1989

8.بنر

سلام سلام دوستان من برگشتم😄دلتنگتون شده بودم😌واقعا چه دلیل بیخودی بخاطر مرورگرم بود😑 سادات جان ...

سلام عزیزم. ما هم دلتنگت بودیم😘❤ خیلی گلی فاطمه جون♥♥