2821
2789
عنوان

بورس حرارتی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 71 پست
پرومکس مارک خوبیه، دوست من خریده خیلی خیلی راضیه  اگه تو مغازه روشن شده پس احتمالا خراب نیست،ف ...

عه پس مارک خوبیه مرسی گلم اشکم دراومده بود همه نا امیدم کردن پس فردا ببرمش مرسی عزیزدلم

ب شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه... چند سال بعد  
من دارم وخیلی هم راضیم...لخت لخت میکنه ولی نباید زیاد استفاده کنی....موهارو میسوزونه

پس خوبه .هی بعضیا ادمو نا امید میکنن گلم هفته ای چن بار میشه استفاده کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خوبه .هی بعضیا ادمو نا امید میکنن گلم هفته ای چن بار میشه استفاده کرد

شما میتونی هر روز استفاده کنی...ولی بعد چن وقت موهاتونو داغون میکنه. جاری من سه ماه هر روز استفاده میکرد...هی میگف خیلی راحته...موهاش سوخت. من خودم کم میکشم. موهای من ضعیفه

عه پس مارک خوبیه مرسی گلم اشکم دراومده بود همه نا امیدم کردن پس فردا ببرمش مرسی عزیزدلم

تازه دوست من از بانه خریده بود،همه بهش گفتیم‌تقلبیه و نخر 

اما خرید و خیلی هم راضیه 

ان شاالله مال توام درست میشه و خوشگل میکنی باهاش

زیاد نبود هفتاد تومن ولی خب کارنکنه زور داره برا من هفتادم زیاده    

مطمئن باش بنجوله 

برس خوب الا زیر 300 گیر نمیاری بهتر بری پس بدی 70 تومنت به باد نره 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
البته اینا بعضیاشون ۷۵۰ فارنهایته اونا خیلی خوبن. مال شما درجه اش چنده؟؟؟ من ۵ ماه پیش خریدم ۱۱۰ توم ...

بخدا سر درنمیارم اها زده۴۵۰اونه پس خوب نیست  

تازه دوست من از بانه خریده بود،همه بهش گفتیم‌تقلبیه و نخر  اما خرید و خیلی هم راضیه  ان ...

قربونت بشم الهی مرسی عزیزدلم خدا کنه درست بشه جیگرم

شما میتونی هر روز استفاده کنی...ولی بعد چن وقت موهاتونو داغون میکنه. جاری من سه ماه هر روز استفاده م ...

موهای منم ضعیفه ولی شلخته هس هرچه شونه میکنم باز بهم میریزه اتو هم وقت گیره هم زیادم بلد نیستم اصن بزار موهام بشه یال شیر ی بار خواستیم بهش برسیم لیاقت نداره تعجب کرده

مطمئن باش بنجوله  برس خوب الا زیر 300 گیر نمیاری بهتر بری پس بدی 70 تومنت به باد نره

راس میگی بدرد نمیخوره؟ اوووه ۳۰۰ ک ندارم پس پس میدم حق با شماهست 

راس میگی بدرد نمیخوره؟ اوووه ۳۰۰ ک ندارم پس پس میدم حق با شماهست 

اره دوست گلم بزار پولتم بمونه جمع که کردی یدونه خوبشو بگیر

من از دیلم قیمت کردم چند وقت پیش بهترین مارک 250 اونم رفیق شوهرم بود باز با این حال نخریدم 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
بخدا سر درنمیارم اها زده۴۵۰اونه پس خوب نیست    

حالا فردا ببری بگی درجه حرارتش بالا باشه میخام....میگه خانم این اخرین درجه س که تو بازاره. من یکی خریده بودم درجه حرارتش کم بود بردم دادم بهش اینو از جای دیگه خریدم....پولمو بعد از دوهفته بزور ازش گرفتم

حالا فردا ببری بگی درجه حرارتش بالا باشه میخام....میگه خانم این اخرین درجه س که تو بازاره. من یکی خر ...

منم میرم پس میدم اتفاقا میگفت بهترین درجه هست خداکنه قبول کنه پولم بده والا 

اره دوست گلم بزار پولتم بمونه جمع که کردی یدونه خوبشو بگیر من از دیلم قیمت کردم چند وقت پیش بهترین ...

مرسی گلم درسته جمع میکنم حالا ک میخوام بهترشو بخرم من ک تاحالا استفاده نکردم ی مدتم تاپول جم کنم استفاده نکنم نظرت خیلی ب دردم خورد عزیزدلم بوچ