2821
2789
عنوان

عمل بینی

9 بازدید | 7 پست

دارم پولامو جمع و جور میکنم عمل کنم

حالا بماند ک قیمتا چقدر بالاست

میترسم بعدا از نظر تنفسی مشکل برام پیش بیاد

مامانمم اونقدر مخالفه میگه عمل نکن

مشکلی برام پیش بیاد منو دیوونه میکنن

سر دماغم گرد و قلنبه هست اندازش بزرگ نیستا فقط فرم بدی داره

شوهرم خیلی دوس داره

شما ک عمل کردین بیاین بگین راضی بودین یا نه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
حس میکنم نیازی ب عمل نداری🙌خود دانی

خیلی فکرش افتاده تو ذهنم ، اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم 🥲

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همینطوره ولی خیلی به صورتم میاد نوکش یکم گرده و سر بالا حالا شما مامانت مخالفه من برعکس مامانم تازه موافقه و بابامم همش میگه برات عملش کنیم من دوست ندارم عملی بشم مال خودم خوشگله مال شما هم عمل نکنی بهتره

منم همینطوره ولی خیلی به صورتم میاد نوکش یکم گرده و سر بالا حالا شما مامانت مخالفه من برعکس مامانم ت ...

لعنتی بینی های با قوس و سربالا رو تو اینستا میبینم دلم میره براشون

ولی وقتی نظرات منفی راجب دکترا رو میخونم منصرف میشم

نمیدونم دودل موندم چیکار کنم

اطرافیان من همه موافقن جز مامانم🥲

من عمل کردم راضیم.برگردم عقب زودتر عمل میکنم

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

لعنتی بینی های با قوس و سربالا رو تو اینستا میبینم دلم میره براشون ولی وقتی نظرات منفی راجب دکترا رو ...

منم سر بالاس خب اگه دوست داری تویه اینستا بعضی دکتره قبل و بعد عمل رو میزارن هرکدوم که بهتر بود رو برو پیشش عمل البته باید خیلی تحقیق کنی