2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

219 بازدید | 42 پست

همش ذکر میگم نذر میکنم برکت بیوفته تو رزق و روزیمون برعکس امروز یه پول قلمبه از دستمون رف خیلی خیلی ناراحتم نمی تونمم با کسی درد دل کنم از خانوادم اینجا مطرح کردم به عنوان درددل 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

شماهم مثل من به كسي نميتوني حرف دلتو بزني!دل منم خيلي غصه داره كاش مشكل منم مالي بود...

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم مثل من به كسي نميتوني حرف دلتو بزني!دل منم خيلي غصه داره كاش مشكل منم مالي بود...

مال خیلی غیره منتظره بود و اشنا بود طرف شکم

خدا سلامتی بده عزیزم ماهم خونمون هم ماشینمون از دست دادیم حتی ورشکست شدیم چه میشه کرد دیگه اوضاع واق ...

خیلی سخته چطوری تحمل کردی

من خیلی آدم ناشکری هستم سر زندگیم چن روز پیش یکی از دوستام یه حرفی بهم زدن کلا فکرمو درگیر کرد

منم الان انقد فکرم درگیره و ناراحتم

مال خیلی غیره منتظره بود و اشنا بود طرف شکم

ميفهممت عزيزم خيلي بده،اگه كلاهبرداري كرد خدا ازش نگذره كه تو اين شرايط سخت سرتون كلاه گذاشت

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
ميفهممت عزيزم خيلي بده،اگه كلاهبرداري كرد خدا ازش نگذره كه تو اين شرايط سخت سرتون كلاه گذاشت

نه سر یه معامله بود.حتی نتونستم جلو شوهرمو دخترم گریه کنم