2777
2789
عنوان

بچها امشب داشتم میمیردم

690 بازدید | 55 پست

داشتم خفه میشدم بخدامرگو جلوچشام دیدم خونه مادرشوهرم بودیم تولدش بود داشتیم حرف میزدیم ک یهو نفسم قفسه سینم گیر کرد اصلا نتونستم نفس بکشم دقیقا داشتم خفه میشدم هرکاری کردم نتونستم چشام قرمز شد اشک چشام داش همینجوری می‌ریخت تودلم فقط گفتم یاحسین شوهرم محکم کوبید پشتم یهو سرفه کردم سرفه کردم بخودم اومدم خیلی برام وحشتناک بود همه ازترسشون نمیدونستن چیکار کنن یعنی من واقعا داشتم میمیردم واقعا لحظه بدی برام بود یادم میفته گریم میگیره دیشبم نفسم هی کم میومد بنظرتون علائمش چیه؟؟؟؟

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐من جات بودم همين الان ميرفتم بيمارستان يه چكاپ ميشدم

حتما در اولين فرصت اين كارو بكن

دور از جونت مشكل قلبى ندارى؟

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

همون دیشب باید میرفنی دکتر. دیگه 

الان چجوری توو خونه نشستی برام عجیبه 

پاشو برو بیمارستان

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

عزیزم 😢

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌