2777
2789
عنوان

اولین سقط

142 بازدید | 12 پست

سلام دوستان یه سوالی داشتم لطفا با نظرهاتون بهم کمک کنین.

من ۲۴سالمه مرداد ماه باردار بودم ۶هفته بود که سقط شد اولین بارداریم بود دکتر گف اولین باشه طبیعی هستش وباید ۴ماه پیشگری کنم و باردار نشم ولی همسرم به حرف دکتر گوش نداد و تقریبا سه هفته بعد از سقط دوباره اقدام کردیم و الان از اون موقع من باردار نشدم.بنظرتون مشکلی میتونه باشه که نمیشم دکترهم رفتم هیچ مشکلی نیس ولی باردارهم نمیشم.

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤

خوب وقتی دکتر گفته اقدام نکنید نباید میکردید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

چقد عجله دارى عزيزم

وقتى واسه بار اول ياردار شدى بازم نيشى صبر داشته باش

منم دو بار سقط داشتم الانم دوتا بچه دارم نگران چيزى نباش

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین شما خرداد سقط داشتم اما بعد ۳دوره پریودی با اولین اقدام نی نی اومد تو دلم ؛مشکلی نیست اما بهتره که یه چکاب بدی و تقویت کنی بدنتو تا توانایی بارداری مجدد و داشته باشی فسقلی ما که اجازه هیچ چکابی رو نداد یهویی اومد انشالله شمام زود نی نی میاد تو دلت 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
منم عین شما خرداد سقط داشتم اما بعد ۳دوره پریودی با اولین اقدام نی نی اومد تو دلم ؛مشکلی نیست اما به ...

ایشالله نی نی منم زود بیاد

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤
چقد عجله دارى عزيزم وقتى واسه بار اول ياردار شدى بازم نيشى صبر داشته باش منم دو بار سقط داشتم الان ...

من یه بچه دارم،  بارداری دومی هفته یازدهم سقط شد.  و نمونه هم بردم آزمایشگاه، جواب آزمایش دکتر گفت مشکل خاصی نداری. سه سال پیش بود.  

الان همش ازاقدام واسه بارداری میترسم،  میگن نکنه دوباره سقط شه.  

بنظرتون ممکنه دوباره سقط کنم؟ 

من یه بچه دارم،  بارداری دومی هفته یازدهم سقط شد.  و نمونه هم بردم آزمایشگاه، جواب آزمایش ...

اگه به دست دکتر باشه و دارو تقویتی مصرف کنی فک نکنم چیزی بشه.

من یه بچه دارم،  بارداری دومی هفته یازدهم سقط شد.  و نمونه هم بردم آزمایشگاه، جواب آزمایش ...

بنظرم قبل اقدام واسه باردارى چكاپ كامل انجام بدع

نهايتش اين ميشه كه مل باردارى اول من با دارو از جنينت محافظت ميشه و اتفاقى نميوفته

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …
چقد عجله دارى عزيزم وقتى واسه بار اول ياردار شدى بازم نيشى صبر داشته باش منم دو بار سقط داشتم الان ...

خوب میترسم نتونم بشم دوباره

یعنی قبل از اقدام برم پیش دکتر؟ یک آز دادم،  چند هفته پیش. کمبود ویتامین نداشتم.

آره جواب آز هم ببر دکتر ببین اگه آز دیگه ای نیاز نبود داروی تقویت تخمدان بهت میده و نی نی سالم و خوشگلی میاری