2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من شوهرم فقط وقت ملاقات بیاد دق‌میکنم 😩

پس باید بری بیمارستان بوعلی اتاق خصوصی بگیری قیمتش فکرکنم خیلی بالا باشه

طبیعی میخدای زایمان کنی

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
پس باید بری بیمارستان بوعلی اتاق خصوصی بگیری قیمتش فکرکنم خیلی بالا باشه طبیعی میخدای زایمان کنی

طبیعی میخوام و دنبال پزشکی میگردم که آدمو سوق‌نده به سزارین و برای طبیعی حمایت کنه

بوعلی اجازه میدن همسر وقت زایمان باشه؟

طبیعی میخوام و دنبال پزشکی میگردم که آدمو سوق‌نده به سزارین و برای طبیعی حمایت کنه بوعلی اجازه میدن ...

موقع زایمانو اطلاع ندارم ولی اگه اتاق خصوصی بگیری شبم میتونه پیشتون باشه بهتره برین حضوری صحبت کنین...ولی شوهرت بالا سرت نباشه واسه طبیعی بهتره ممکنه صداها و حرکاتی کنی بعدها واسش بشه سوژه ها خخخخخخخ

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
زایمان زیاد جالب نیس که همسرجان ببینن خخ

اما بنظر من خیلی هم جالبه. توانایی که خدا به یک زن میده و از لحاظ روانشناسی حضور همسر خیلی موثره هم توی روند زایمان هم درک پدر بودن

موقع زایمانو اطلاع ندارم ولی اگه اتاق خصوصی بگیری شبم میتونه پیشتون باشه بهتره برین حضوری صحبت کنین. ...

دقیقا خخخ.من سپرده بودم حتی اگه صداشم کردن یه وخ پانشه بیاد اصلا دوس نداشتم اونجوری ببینتم