2777
2789

پسرم یک سال و نیمشه میخوام براش صندلی ماشین بخرم بنظرتون میشینه توش و عادت میکنه یا نه؟؟؟

همش صندلی عقب پیش دخترم سرپا وایمیسته منم میترسم دخترمم 7 سالشه نمیتونه کامل مراقبش باشه 

حالا بخرم یا نه؟؟؟؟

بچت ۱۸ ماهشه تا الان صندلی ماشین نداشته🤤🤤🤤 نترسیدی با یه تکون ماشین،خدای نکرده....،من از نوزاری تا سه ماهگی ساک حمل داشتم،بعدش صندلی ماشین،خودمم عقب میشینم پیشش

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم میشینه...البته قبلش از کسی ی دو روز قرض کردم...الانم میدونه جاش کجاس و منم راحت جلو میشینم دو سالو ۸ ماهش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

منم از اا ماهگی گرفتم 

عوایل یه کوچولو نارضایتی میکرد ولی دیگه همون شد

خیلی خوبه با خیال راحت بچه عقب میشینه من وشوهرم هم جلو میشینیم

قبلنا بچمو جلو میشستم بغلم میگرفتم خیلی اذیتم میکرد همش میخواست ولش کنم با دکمه های ماشین بازی کنه خستم میکرد

من ایران نیستم. اینجا حتی نوزاد هم باید از همون بدو تولد داخل صندلی نوزاد گذاشتش تو ماشین و هر چقدر هم که نا آرومی کنه نمیشه بیرون آوردش. اینه که دیگه عادت می کنند. 

بچه شما هم اگه بدونه که تحت هر شرایطی باید داخل صندلیش بشینه و شما اجازه نمی دید که بایسته، قبول می کنه و میشینه داخلش. اما اگه دید با جیغ و دادش تسلیم شدید نه ممکنه ننشینه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم