2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيماريه مخصوص بيشتر بارداري تا شيردهي ولي اونم بي دليل خارش داري . دارو ميدن اگر اون باشه

جدی؟نشنیده بودم،،آخه داروی استروژن مصرف کرده بودم،،آنزیمهای کبد یه ده تا بالا رفت،دکتر رفتم،،سونو دادم و کلی ازمایش،یه چن وقت بعد انگار یه خارش افتاد توی تنم،،

جدی؟نشنیده بودم،،آخه داروی استروژن مصرف کرده بودم،،آنزیمهای کبد یه ده تا بالا رفت،دکتر رفتم،،سونو دا ...

پس از اون شايد باشه . هورمونات ب هم خورده 

ولي اين بيماري هم با اين علايم هست 

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
پس از اون شايد باشه . هورمونات ب هم خورده  ولي اين بيماري هم با اين علايم هست

شاید،،آخه همش خونریزی داشتم،،گفت دیواره ی رحم نازک شده،،باید دارو بخوری،،که این دردا افتاد به جونم

شاید،،آخه همش خونریزی داشتم،،گفت دیواره ی رحم نازک شده،،باید دارو بخوری،،که این دردا افتاد به جونم

كلا دارويي عوارض نميشه از همونه احتمالا

كلا دارويي عوارض نميشه از همونه احتمالا

توکل به خدا،،بخدا کلی ازمایش دادم تا الان،،کل سیستمم بهم خورده،،یکی میگه از کبده،،یکی میگه خشکی بدن،،یکی میگه از سوداس،یکی میگه صفرا

یکی میگه افسردگی گرفتی

توکل به خدا،،بخدا کلی ازمایش دادم تا الان،،کل سیستمم بهم خورده،،یکی میگه از کبده،،یکی میگه خشکی بدن، ...

عزيزم منم درد انگشت پا داشتم تكي و خواب ميرفت حس ميكردم نيست دكترم گفت تا ١ سال نرماله چون هورمونها به حالت اول برنگشته