2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بياين دارم دق ميكنم

112 بازدید | 11 پست

امروز شوهرم رفته براي خودش كتوني خريده ٧٠٠تومن..انقدر اعصابم خورده اونوقت من دلم نمياد يه چيزگرون براي خودم بخرم حتي روزانه هم ازش پول نميگيرم زبون نميچرخه بگم پول شوهرمم خسيس نيستا بگم پول بده تراول ميده..اعصابم خورده اومدخونه گفت ٧٠٠خريدم منم عصباني شدم گفتم من دلم نمياد يه شال ٥٠تومني بخرم بهشم نگفتم مباركه رفتني هم منو بوس كرد از دست خودم ناراحتم

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدم ناراحت باشی حالا دیگه عیب نداره توهم مراعاتشو نکن 

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

برای کی و چی خسیسی میکنی وقتی شوهرت لارجه

عزیزم الان یه کفش بچه گونه بخوای بگیری صد به بالاست  ،وقتی با این قیمت گرفت عوضش خوب کار میکنه براش   برای خودت خرج کن یوقت میشه که پشیمون میشیاااا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
برای کی و چی خسیسی میکنی وقتی شوهرت لارجه عزیزم الان یه کفش بچه گونه بخوای بگیری صد به بالاست   ...

دارم ديوونه ميشم چرا من قناعت ميكنم فردا بايدببرمش خريد وگرنه حالم خوب نميشه😭😭

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

تو مبارک نگفتی ماه محرم رف واس خودش شلوار بلوز کفش کمربند  خرید منم چون حامله بودم نمیخواستم چیزی بخرم بعد از وقتی اونارو دیدم هی غر زدم هی غر زدم اصن قاط زده بودم یجورایی بدم اومده بود بیچاره سه ساعت اینجوری نگا میکرد😩😦اخرش گف لیلا چی میگی اصن بیا تو بپوش من نمیخوام 😞😄😄

۹۹/۹/۹  💖💖
دارم ديوونه ميشم چرا من قناعت ميكنم فردا بايدببرمش خريد وگرنه حالم خوب نميشه😭😭

آفرین این خوبه😍👌👌

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

خب اگه وضعش خوبه قناعت اشتباه محضه

مردا از خرج کردن خوششون میاد

تو ذات مردهاس گلم

تو ازش نخای یکی دیگه ازش میگیره و ایشونم از شما دور میشه

حتما ازش بخاه

اصلا اگه میدونی مثلا توانش در حد کفش ۵۰۰ تومنیه شما ازش گرونتر بخاه

شان خودتو ببر بالا

بعدم من هر ماه خرید میکنم حتما

روحیم عالی میشه

برحسب جیب شوهرت و حتی بالاترش خرید کن حتما

تو دهنت همیشه باشه ک چه چیزایی لازم داری و همیشه ازش بخاه