2777
2789

همه اینجورن

یا فقط من اینجوریم

یه شوهر خرت و پرت جمع کن داری؟

بچه هات دست به سیاه سفید نمیزنن؟

بین کوهی از لوازم بدردنخور گیر کردی؟

وقت نمیکنی هر روز تمیرکاری کنی؟

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با سلیقه نیستم 

یعنی خونم برق نمیزنه.ظرف کثیف تو سینکم هست همیشه.

اما مرتبم.هر چی ورمیدارم همون موقع که کارم تموم شد میذارم سرجاش.نمیکن حالا بمونه رو میز  بعدا

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

قانون ما توو زندگیمون اینه. هرچیزی رو یک سال اصلا استفاده نکردیم. میدیم میره. 

( الان نیان بگن مثلا کتابتو یک سال استفاده نکردی میدی میره؟) منظورم وسایل اضافیه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

منم! 😥

البته مال من یه دلیل 1ونیم ساله هم داره که مدام من جمع میکنم این میاره میریزه وسایل آشپزخونه ام تا در ورودی میرن!! 😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

همه رو بزار دم در 

من تو اینجور مواقع با کسی شوخی ندارم خرت و پرتا رو میندازم دور برا هر کی میخواد باشه

تا حد امکان دور و بر خودم رو خلوت میکنم حوصله شلوغی رو هم ندارم 

قانون بزار هر کسی که چیزی استفاده میکنه بعدش بزاره سر جاش هر روز جارو بکش هر روز لباس چرکا رو بشور 

و هرروز گردگیری کن بعد از ناهار و شام گاز و تمیز کن و ظرفا رو بشور 

هر شب دسشویی رو بشور دیگه خونه تمیز میشه من کلا روزی یک ساعت برا تمیز کاری وقت میزارم خونه م همیشه مرتب هست

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

جانا سخن از زبان ما میگویی.....

منم یه شوهر بی نظم دارم که خونه رو کرده بازار شام، چندساله بهش میگم بدرد نخورا رو بنداز بیرون از خونه ولی گوش نمیده ، وقتی خونه رو نظافت میکنم چشمم بهشون میخوره اعصابم خورد میشه