2777
2789
عنوان

خانمای دماغ عملی بیان

461 بازدید | 23 پست

میخوام بینیمو به روش بسته و بدون بیهوشی عمل کنم استخاره کردم بد اومد ترسیدم انجام بدم میخواستم ببینم کسی برا عمل بینی استخاره کرده و نتیجه چیشده

من كه استخاره نكردم اما عملم به روش بسته بود اما با بيهوشي كامل خيلي هم راضيم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت من ک سر همین بینی عمل کردن ی ماه قهر بودم مرتیکه عوضی نزاشت 😠😠😠

ولی بجاش گفتم نمیزاری عمل کنم خوب ۶ ملیون باید طلا بخر 🤣🤣🤣🤣

رفتم ی نیم ست گرفتم 

ولی خیلی دوس دارم عمل کنم اما نمیزاره 

بعد رفتنت همه آزوهام مُردن 😔😔

😐با احترام ب عقاید

ولی میگن واسه امر خیرم استخاره نکنین

بعد واسه دماغ برداشتی استخاره کردی؟؟؟؟

استخاره فقط واسه دوراهیه 

عقل واسه چیه خب

بعدم بدون بیهوشی خیلی کار اشتباهیه

بینیت قراره بشکنه تراش بخوره بخیه بشه

اصلا مگه میشه بدون بی هوشی 

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

من كه استخاره نكردم اما عملم به روش بسته بود اما با بيهوشي كامل خيلي هم راضيم

منم خیلی دوس دارم انجام بدم فقط استخاره دودلم کرده با چن نفر که انجام دادن حرف زدم عکساشونو دیدم خیلی خوب شدن

😐با احترام ب عقاید ولی میگن واسه امر خیرم استخاره نکنین بعد واسه دماغ برداشتی استخاره کردی؟؟؟؟ ا ...

نه باو حرف زدم با چن نفر که انجام دادن اصلا متوجه نمیشی عملشم نهایت یک ساعته بیحس میکنن بینیو به خودتم ارامبخش تزریق میکنن

منم دوس دارم عمل کنم ولی نه ضایع و سر بالا دوس دارم طبیعی باشه فک کنم هزینه اش بیشتره؟

اتفاقا هرچی کمتر روش کار بشه هزینش کمتره البته بستگی به پزشک و نوع عملتم داره ولی عمل بسته بهتر از عمل بازه مگر اینکه پره های بینیت خیلی بزرگ باشه