سلام کرمانی های عزیز من دنبال یه دکتر زنان خوب در کرمان هستم که برای مریضش خیلی وقت بذاره ومریضا رو تک تک ویزیت کنه و مثلا برای سونوی بارداری و...امکان حضور شوهرم کنارم باشه.دکتر خودم ویکتوریا حبیب زاده بود اما چون ۲ نفر ۲ نفر میفرسته داخل میخوام دکترمو عوض کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😋😋😋دلیل خاصی نبود ربطی ب دکتر نداشت😁😁😁اما اگر باردار نیستی بنظرم هر دکتری ک معرفی میکنن میگن خوبه برو.دکتر خیلی از یه نفر ب نفر دیگه فرق داره مثلا یه سری دکترا رو همه تعریف میکزدن من رفتم اصلا یه دلم نمینشستن یا کارشون به نظر من خیلی جالب نبود خیلی گشتم تا این دکترم تو یه شرایط خیلی بد ب دادم رسید.و بعدشم هر بار رفتم پیشش دیدم وقت میذاره مخصوصا از وقتی باردار شدم خیلی باهاش راحتم خداروشکر.دکتر باید دستش بهت بیفته
خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
خانوما برا بارداری کسی رو نمیشناسید من دکترم ویکتوریا حبیب زاده اس .لاپرا کرده دو ماهم دارو داده اما خبری نبست
فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)