2777
2789

سلام دوستان

حدود دو ماه دیگه میخوام برا دخترم تولد بگیرم. چه ایده ای دارید که هم خاص باشه و به یادگار بمونه هم اسراف نباشه 

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

خواهذزادم تولد یه سالگیش دستشو با شمع سوزوتد فقط گریه کرد و خوابید.عکسشم هست 😍😍😍منوشوهرم تصمیم گرفتیم فقط جشن تولد سه نفری بگیریم.بعد مهد که رفت جشن مفصل بابچه ها.خرج اضافه نکن الان بچت هیچی سرش نمیشه یه جشن کوچولو بگیر 

هیچی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما جش دندونی گرفتیم دو ماه دیگه هم تولد دخترمه مامانم میگه دیگه براش تولد نگیر خوب نیس یکسره جشن بگیری بقیه کادو بدن حالا خوبه من کلی بهشون گفتم برای دندونی کادو نیارید خودشون به زور کادو دادن بعد هم اینجوری 

منم موندم چیکار کنم ما بعد از دوازده سال بچه دار شدیم دوست داریم برای دخترمون تولد مفصل بگیریم 

ما جش دندونی گرفتیم دو ماه دیگه هم تولد دخترمه مامانم میگه دیگه براش تولد نگیر خوب نیس یکسره جشن بگی ...

آره منم بعد از هشت سال بچه دار شدم دوست دارم جشن بگیرم. برا دندون ش فقط آش درست کردم و برا فامیلای  بردیم

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
من اگه مادرشدم تولد سال اول رونه ولی دومین سالشو تو تالارمیگیرم خخخخ مثلا منم خییلی پولدار.توجیبم ۵ ...

ان شاءالله 

هر طور ک دوست داری جشن شو بگیری

خواهذزادم تولد یه سالگیش دستشو با شمع سوزوتد فقط گریه کرد و خوابید.عکسشم هست 😍😍😍منوشوهرم تصمیم گر ...

آخی طفلکی. آره خیلی کنجکاوند تو این سن.

درسته ک الان نمیفهمن ولی بزرگ بشن عکساشو ک ببینن کلی ذوق میکنن

آخی طفلکی. آره خیلی کنجکاوند تو این سن. درسته ک الان نمیفهمن ولی بزرگ بشن عکساشو ک ببینن کلی ذوق می ...

اره انقد ذوق میکنه الان 13سالشه قده من شده.ولی اگه دست و بالت بازه بگیر براش یه چنددست لباس ببر آتلیه عکس بگیر باخودت وهمسرتم بگیر.ازین فشفشه ها براش بگیرید رپشن کنید ذوق کنه بادکنک و اینا براش درست کنید اما اگه بزرگتر بود بهتر بود میشد صورتشو تقاشی کرد.کلا سعی کن بچه ها بیشتر باشن تاذوق کنه ازش فیلم بگیر

هیچی  
اره انقد ذوق میکنه الان 13سالشه قده من شده.ولی اگه دست و بالت بازه بگیر براش یه چنددست لباس ببر آتلی ...

مرسی دوستم. آره خودمم بیشتر مشتاقم شب خوبی براش بسازم. نمیخوام خودمو درگیر شام و دسرای مختلف کنم. که هم خسته بشم هم بچم اذیت شه.

یه شام ساده با کلی آپشن شادی