2777
2789
عنوان

آخرین کتابی که خوندید چی بوده؟

333 بازدید | 19 پست

سلام به خانمای اهل مطالعه و کتابخون:)

بیاید آخرین کتابی رو که خوندیم و همچنین بهترین کتابا رو معرفی کنید. 

عاشق کتابم

خودم آخرین کتابی که خوندم "ثروتمندترین مرد بابل از جورج کلاسون" بود. خیلی جالب بود متن و محتواش.

از دیروزم کتاب "هوش مالی از رابرت کیوساکی" رو شروع کردم که فوق العاده‌اس. آدم تازه متوجه میشه اقتصاد و پس انداز و سرمایه گذاری یعنی چی.

تاثیرگذارترین کتاب هم "قدرت شگرف درون از آنتونی رابینز" بود که حدود ۹۰۰ صفحه اس ولی به شدت متحول کننده و تاثیرگذار...

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شيمي بازدهم رو صب ميخوندم واس كنكور !

😄😄موفق باشی

کتاب درسی هم یه حال و هوای مخصوص خودشو داره. بعدا آدم دلش تنگ میشه واسشون

من پیش از تو که پشیمون شدم چرا خوندمش۰

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عشق سالها وبا . اخراشم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من کتاب زیاد میخونم الان چند وقته نخوندم یادم نمیاد آخریش چی بود.ولی فک کنم یه رمان

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها يه ايده دارم براتون گروه بزنيد تو ت لگرام.

همگي ي كتاب بخونيد به هم توضيح بديد .

من با دوستام اينكارو كرديم

شماره ها هم ديده نميشه تو گروه هاي تلگ رامم.

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد

من اهل رمان خوندن نیستم اصلا

دوست دارم کتابای تاثیرگذار و آموزنده بخونم و حالا که وقت میذارم وقتمو هدر ندم.

سلیقه‌ایه.

چون خیلی اهل پیشرفت و تحولم و با همین کتاب خوندن خودمو متحول کردم.