2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بیشتر از طبیعی میترسم 😐

طبیعی هم خیلی درد داره میگن

اما پاره کرده ۷لایه شکم هم وحشتناکه 

والا فیلمشو دیدم تا چند دقیقه بدنم بیحس شد بخداقسم گوشی ازدستم افتاد

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

عزیزم ب دکترت بگو زایمان طبیعی با اپیدورال برات انجام بده

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
طبیعی هم خیلی درد داره میگن اما پاره کرده ۷لایه شکم هم وحشتناکه  والا فیلمشو دیدم تا چند دقیق ...

من سزارین کردم بعد ک بیحسی رفت مردم و زنده شدم تاده روز جیع ودادنمیتونستم پاشم مسکن مبخوردم یسره سختی خیلی داره شکمو ک فشارمیدن انکارکل بخیه هتجرمبخوره وای من ک خیلی عذاب کشیدم ولی راضی ب طبیعیم نیسم

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

[QUOTE=74914113]طبیعی هم خیلی درد داره میگن اما پاره کرده ۷لایه شکم هم وحشتناکه  والا فیلمشو دیدم تا چند دقیق ...[/QUO

اره منم دیدم واقعا وحشتناک بود ولی خب بیهوشی درد رو همون لحظه حس نمیکنی. 😑

من قراربود طبیعی باشم نه ماهکی ک رقتم دکترمعاینه کنه تااانرفته بودم معاینه تااومد معاینه کنه جیغ و داد خونریری کردم دکترکفت بااین وضعت نمیتونی  زوربزنی ازترس تو طبیعی بچت خفه میشه برای خودتم خطره ک نامه داد سزارین اماالان سخت قبول میکنن شایدم لگنت ازداخلکوجیک باشه ببرنت سزارین

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
من سزارین کردم بعد ک بیحسی رفت مردم و زنده شدم تاده روز جیع ودادنمیتونستم پاشم مسکن مبخوردم یسره سخت ...

وااای 

برا همه اینطوریه یا فقط اونایی ک آستانه تحمل درد شون پایینه؟؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
من سزارین کردم بعد ک بیحسی رفت مردم و زنده شدم تاده روز جیع ودادنمیتونستم پاشم مسکن مبخوردم یسره سخت ...

چه سخت😢😢😢

من خیلی راحت بودم سزارینم رو

بی حسی که رفت فقط شیاف میزاشتن که دردم نگیره

بلند شدنم هم خیلی راحت بود

روز هفتم یه مسیر خیلی طولانی رو خودم رانندگی کردم و رفتم بخیه هام رو به دکتر نشون دادم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من از ترس زایمان طبیعی میترسم کلا بچه بیارم اول دارم دنبال بیمارستان و دکتری که سزارین میکنه میگردم ...

😂😂 فکر کردم فقط خودم میترسم ...پیدا میشه ولی باید بگردی تا یکی قبول کنه