2777
2789
عنوان

۳۹ هفته و یک روزم خبری از درد نیست

432 بازدید | 18 پست

سلام 

میشه کمکم کنید

کپسول کرچک خوردم' روزی دوساعت پیاده رویی دارم'پله بالا پایین رفتم ' و ن ز دی کی'

ولی خبری از کوچکترین درد نیس

خسته شدم' می ترسم ۴۱ هفته هم بکشه ' 

طبق معاینه دهانه رحمم نرم شده فقط

لطفا هر راهکاری برای پاره شدن کیسه اب دارید بگید تا بسترین کنن اینجا تا هفته ۴۱ بستری نمی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه تا روز اخر ۴۱ هفته وتا شب دکترم صبر کردی خبری از درد و پارگی کیسه این نشد . روغن کرچک  و پیاده روی هم تا دلت بخواد خوردم و داشتم ولی خبری از درد نشد ولی بدون درد چهار سانت دهانه رحمم باز شده بود اخر دکترم مجبور شد امپول فشار بزنه ولی زایمان فوق العاده راحتی داشتم اإن شاالله شما هم زایمان راحتی خواهی داشت

تازه تا روز اخر ۴۱ هفته وتا شب دکترم صبر کردی خبری از درد و پارگی کیسه این نشد . روغن کرچک  و پ ...

ممنون 

دوستام تو تهران '۳۹هفته و شش روز برا امپول فشار بستریشون کردن 

اینجا دکترم گفت تا ۴۰ هفته و پنج روز صبر می کنیم

خوب واقعا ریسکه هم  مدفوع نکنه و هم اینکه' استرس و اینکه خسته شدم هر چند روز باید برم نوار قلب بگیرم چون حرکاتش کمه