سلام بچه ها.لطفا هر كس ميبينه نظر بده خيلي كلافه شدم 😔من پريودم سه روز عقب افتاد .روز پريودم بي بي چك زدم و يك خط كم رنگ و يك پر رنگ ديدم.دو روز قبل بتا دادم ٢٩ بود بهم گفتن ٤٨ ساعت بعد تكرار.درد سمت راست پهلو و كمر درد و خستگي و سردي پام و گاهي گر گرفتگي دارم ولي هيچ ترشحي ندارم .كسي بوده اين شرايط رو داشته باشه و باردار باشه؟
سلام دوست عزیزم...معمولا یه هفته که پریودی عقب میندازه تست بی بی چک و انجام میدن...چه عجله ایه جونم؟درد پهلو ک میگی یه درصد احتمال اینکه عفونت باشه هست...دوسال پیش ک عفونت داشتم و شدید بود درد پهلو و سردرد ولم نمیکرد...حتما دکتر برو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا چی سردرگم باشی بارداری قطعا فقط زود ازمایش دادی
اخه تو ماه قبل هم همين بود تاخير داشتم بتام ٣٣ بود بعد شد ١٢ وبعد خونريزي دكتر بهم گفت ضعيف بوده و رد شده.نميدونم چرا انقدر عجولم انقدر استرس المي دارم كل اوضاعم بهم ريخته 😔