2777
2789

پسرم ۸ماه و ۶روزشه

بعد از خونریزیهای سزارینم دیگه پریود نشدم تا الان

یکبارم تاپیک زدم دوستان گفتن طبیعیه

دیشب یکی ۲تا لک کوچیک دیدم و از صبحم فقط یکی ۲تا لک که حتی صورتی هم نیست گلبهی تقریبا

زیردل و کمرمم درد میکنه خیییییلی کم

حالا مامانای با تجربه راهنماییم کنین اینم طبیعیه؟

اولین بار بعد از سزارین پریود شدین همینجوری بود؟

من قبل بارداریم اینجوری نبودم میخواستم پریود شم میشدم دیگه انقد لک نبود

و از همه مهمتر این که من طی بارداریم اکثرا لک و خونریزی داشتم اگر اینجوری لک دیدن غیر طبیعیه ممکنه الان حامله باشم؟

اینم طبیعیه بخاطرهورمونای بدنته حالا این ماهم پریودنشی ماه دیگه حتمامیشی،احتمال حاملگیت خیلی کمه حالا اگه میترسی یه تست بزن

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم طبیعیه بخاطرهورمونای بدنته حالا این ماهم پریودنشی ماه دیگه حتمامیشی،احتمال حاملگیت خیلی کمه حال ...

ممنون عزیزم

نماز باید بخونم الان یا نه؟در جریانی؟

ممنون عزیزم نماز باید بخونم الان یا نه؟در جریانی؟

فک نکنم بتونی بخونی راستش دقیق نمیدونم

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد