2777
2789

هیچ تغییر بخصوصی حس نکردم

مارک بیودرما استفاده میکنم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه 😔پوست صورتم چند وقته تیره شده و اون حالت شادابی رو ندارم پس فایده نداره بگیرم؟😔

والا نمیدونم

منم پوستم زرد شده

منافذش باز شده و شل

ولی ویتامین سی فایده ای نداشت

اگه پول داشتم یا میکرونیدلینگ میکردم یا فرکشنال که نمیدونم چی هست.

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
منم اونقدر پول ندارم 😔 ممنون عزیزم 😘

هی روزگار

اكثر خارجى ها رو استفاده كردم البته قبل گرونى دلار ، غير از الارو از بقيه راضى بودم شب ميزنم صبح قشنگ نتيجه اش معلومه مخصوصا مارك لومن كه به سختى الان پيدا ميشه، لومن از همشون بهتر بود حتى از بادى شاپ كه همه تعريف ميكنن ولى الان دارم از آردن استفاده ميكنم و راضيم از يه سري از ماركهاي معروف خارجي حتى بهترم هست، اما بدترين ويتامين سي كه استفاده كردم مارك پريم ايرانيه كه براي من و چندتا از دوستام باعث جوش شد اونم دقيقا بار دوم كه زدم به صورتم

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream