2777
2789

عزیزان من ژانومه دارم درجه کشش نخ رو ۳گذاشتم و حتی پیچ ماسوره هم از زیر شل کردم بازم وقتی میدوزم پارچه جمع میشه چیکار کنم 😓؟

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیر پارچت کاغذ یا روزنامه بذار و بدوز اگه مال جنس پارچس

ممنون عزیز جان من دوروز میشه که درگیر هستم با پارچه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
جنس پارچه چیه

جنسای مختلف ،چادری ، کرپ ، اینارو جمع کرده ، تازه شروع کردم فعلا باهمینا کار کردم

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
از جنس پارچه اس باید درجه رو نسبت به هر پارچه ای عوض کنی بچرخون رو کدوم درجه خوب دوخت اونو بزار

مثلا کرپ و چادری چند خوبه

زیر پارچت کاغذ یا روزنامه بذار و بدوز اگه مال جنس پارچس

جنسای مختلف ،چادری ، کرپ ، اینارو جمع کرده ، تازه شروع کردم فعلا باهمینا کار کردم ، نمیدونم مال پارچه هس یا از‌ چرخ

آخ آره دقیقا مشکل من😕

خیلی رو مخ، من هر بار میدوزم بعد دوخت پارچه رو میکشم از دو‌طرف ک صاف بشه

شاید از پارچست رویه پارچه نخی امتحان کن

پیدا کنم حتما اینم امتحان میکنم ، اگ نخی جمع کرد مشکل از چرخ میشه؟