2777
2789

سلام من بچم پسره از وقتی که هفت ماهش تموم شده همش بی قراره .هی لج میکنه بهونه میگیره .جاییش هم درد نمیکنه .شب کلا تا صبح مدام بیدار میشه گریه میکنه تا اینکه ارومش میکنم میحوابه دوباره یک یا دوساعت دیگه لج میکنه.کسی هست که بچش مثل من باشه؟کمک کنین

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدداره دندون درمیاره.

نمیدونم انگشتمو که لای دهنش میذارم انگار دندون نمیخاد دربیاره

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

با اجازه استارتر منم یه سوال بپرسم..پسر من دیروز ۶ ماهو تموم کرد تازگیا هر سری که شیر میدم و آروغشو میگیرم میریزه بیرون یا شیر یاپنیرکی..از چی میتونه باشه؟از اول اینجوری نبودا جدیدا شده نگرانم

سلام چه شیری بهش میدی شاید سیر نمیشه گشنست

شیرخشک میخوره .دیگه تاجایی که جا داره بهش میدم .اما انگار تو خواب کلافست .واقعا نمیدونم چیکار کنم .بعضی شبا اینجوریه .خواب نداریم

هر نوزادی که میخواد دندون در بیاره شبا بیقراره؟ یعنی همش لج میگیره؟مثلا عروسکشو بگیریم بدجور گریه میکنه .از ادمهای غریبه میترسه .

شیرخشک میخوره .دیگه تاجایی که جا داره بهش میدم .اما انگار تو خواب کلافست .واقعا نمیدونم چیکار کنم .ب ...

لج میکنه چیه میخواد دندون دراره حالا این پروسه چقدر طول بکشه معلوم نیس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم