2777
2789

نه بابا اين لعنتيا باااا هيچي نميرن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره.برای من؛با دارو کنترل شده خداروشکر.😁

اما هنوز نتیجه نگرفتیم.شوهرمم مشکل داره.

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
من بودم وهستم احتمالا ولی دارومصرف کردم انگاری همه چی خوب ومنظم شد الان باردارم

انشالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری.چند ماه اقدامی؟؟با عمل باردار شدی یا دارو؟؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

من 2سال قرص خوردم هنوزم هستن فعلا یه داروی گیاهی گیر آوردم میگن هرکی خورده خوب شده و بچه دار شده بعضیا واسه آشناهاشون تا خارجم فرستادن انقد خوبه حالا برم سونو ببینم خوب شدم یا نه😥

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
انشالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری.چند ماه اقدامی؟؟با عمل باردار شدی یا دارو؟؟

2ماه بودم ک سومین ماه باردارشدم..داروخوردم متفورمین ودوفاستون...فقط ی سوال برام پیش اومدمنظورشما کیست تخمدانه یا تنبلی تخمدان؟

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

من خودم هنوز اقدام نکردم تازه فهمیدم.مشکلم مو زائد دکتر اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند داده ولی خب تا ابد که نمیشه هی دارو بخورم پس باید چیکار کنم😧😧😧