2777
2789

من هفته 17 بارداری هستم و میخوام کم کم شروع کنم به خرید برای سیسمونی . اطلاعاتم زیاد نیست ولی دارم سعی میکنم اطلاعات بیشتری راجع به اینکه چی برای بچه لازمه جمع کنم. به طور مثال نمی دونم برای شروع باید چند دست لباس بگیرم ، یا از چه سایزی شروع کنم ، یا چندتا شیشه شیر لازم داره بچه یا خیلی چیرای دیگه که نمی دونم . ممنون میشم اگه مامانای مهربون جمع کمک کنن تا اطلاعات رو باهم به اشتراک بذاریم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب با هم زایمان میکنیم     میدونی نی نی ات چیه ؟ مال من احتمالا پسره . واسه همینم به ...

هفته ی بعد آنومالی دارم هنوز نمیدونم جنسیتش چیه .منم خیلی بهش فکر میکنم اما تجربه ندارم واسه سیسمونی هر کی میگه یه چیز بخر .انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی .😍😍😍

با توجه به زمان به دنیا اومدن بچت لباس مناسب فصل بگیر.اینکه چند دست بگیری بستگی به خودت داره و جیبت.مثلا برا شروع یه دست سایز صفر بگیر بقیه رو یک بگیر...چون تو نمیدونی بچت ریزه یا درشت.مثلا من صفر اصلا نگرفتم بعدا بچم خیلی ریز بود محبور شدم صفر بگیرم یه دست بعد بازم براش بزرگ بود  شوهرم یه دست دوصفر براش خرید که در کل صفر و دوصفرو نهایتا یکماه بهش پوشوندم.بعدم سایزای یکی که داشت.البته لباسای سایز یکو هم بهش میپوشوندم یذره بزرگ بود.ولی در کل لباس کوچولو زیاد نگیر چون زود کوچیک میشه.اندازه احتیاجت بخر.بعدم سایز یک الان برا بچه ی دوماهه ی من کوچیک شده دیگه کم کم باید سایز دو استفاده کنم.ولی در کل حواست به فصل باشه.

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

عزیزم این تاپیک سیسمونیه منه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2255078&slug=عکس-سیسمونی-نفس-مامانش&postId=74750305

من براش یه دست یک بیمارستانی گرفتم بقیه رو یک تیکه ای گرفتم بد یه دست سایز دو

یه شیشع شیر متوسط گرفتم براش

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
تو نی نی ات به دنیا اومده ؟ خرید کردی براش ؟

سه ماه دیگه میاد.بعله همع را خریدم فقط تختش مونده.خوب کاری میکنی الان میخری منم همین موقع ها خریدم.چون الان نمیتونم پیاده روی کنم پاهام میترکه 

هیچی  

از نظر من اصلا شیشه احتیاج نیست ولی یدونه محض احتیاط با سری ارتودنسی بگیر 

اگه قراره شیر خودتو بدی شیشه نمیخاد دیگه.

لباس سایز یک دو سه دست کافیه.سایز دو دیگه میتونی لباسای قشنگ براش بخری اونم دوسه دست کافیه.بعدا هرچی نیاز بشه میخری

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
از نظر من اصلا شیشه احتیاج نیست ولی یدونه محض احتیاط با سری ارتودنسی بگیر  اگه قراره شیر خودتو ...

منم فقط یه شیشه گرفتم اونم ازینایی که هم شیر و آب و آبمیوه میخورن اونم برا شیش به بالا.چون.من الان سینم شیر داره گفتن نمیخواد 

هیچی  

لباس سایز کوچیک (سایز 1) یکی دو دست بیشتر نگیر. چون نی نی زود رشد میکنه و استفاده نمیشه

بسته ب فصلی ک دنیا میاد, لباس مناسب اون فصل رو بگیر, چند دست واسه مهمونی, چند سری 5 تیکه هم واسه خونه

سایز صفر اصلا نگیر, چون اینقدر کوچیکه بنظرم پوشیده نمیشه اثن... 

بضی بچه ها اثن شیشه شیر و پستونک نمیگیرن, از هرکدوم یه دونه بگیری بسه, شیشه شیر سایز متوسط جنس پیرکس شیشه ای بگیر ک بتونی تو آب جوش ضدعفونیش کنی, تلقی هم داره و سبک تره, ولی تو آب جوش بنظرم موادش رو پس میده, هرچقدرم جنسش خوب باشه... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
منم فقط یه شیشه گرفتم اونم ازینایی که هم شیر و آب و آبمیوه میخورن اونم برا شیش به بالا.چون.من الان س ...

من تفاوتشو نمیدونم.مامانم یدونه معمولی خریده بود.که فقط یبار شیرمو دوشیدم ریختم توش بچم نمیتونست ازش بخوره منم همه رو ریختم دور.دیگه ام به کارم نیومده تو این دوماه و نیم