2777
2789
عنوان

رابطه طوطی و عروس هلندی من

1434 بازدید | 44 پست
من 6 ماهه این 2 پرنده را با هم دارم از روز اول دوتاشون تو یه قفس سرباز و بزرگ بودن با هم دعواشون میشد اما نه دعوای سخت 1 ماه من خونه نبودم و شوهرم شبا میومد آب و دونشون میداد البته قفسشون جدا بود برگشتنی باز قفسشونو یکی کردم که متوجه شدم عروسه نزدیک طوطیه میشه و براش اواز میخونه
یا رب نعماتت را بر من ببخش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد 2 یا 3 روز دیدم کم کم خیلی به هم نزدیک شدن و طوطیه سر عروسه را ناز میکنه و پراشو میجوره و کم کم با نوکشون همدیگه را بوس میکردن و با هم خیلی عشقولانه شدن الان 2 روزه میبینم طوطیه یه حرکتی مثل وقتی پرنده ها غذا به جوجه شون میدن میکنه و عروسه دهنشو میکن تو نوکش و آز اون غذا میخوره
یا رب نعماتت را بر من ببخش
می تونن با هم جفت گیری کنن عایاااااااااااا
آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیز دلممممممم غدای خودشو بالا میاره و میده اون بخوره اوج عشقشونه دیگههههههه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
اره عزیزم پرنده ها این کارو میکنن .... راستش نمیدونم که باید جداشون کنی یا نه اما میدونم این کارش خطرناک نیست و نرماله
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
من تخصص سگ دارم فقط متاسفانه الان با این طوطی سبزم درگیرم خودم دوستم کاملا آزادش گذاشتم توی خونه خودش میره توی قفسش غدا میخوره و میاد دوباره اما از ما خیلی میترسه عادت میکنه ؟
آخی نه عزییییییزم مثل گل میمونه خیالت راحت راحتتتتتتتتت