2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک منو ببینید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 62 پست
عزیزم بیبی چک  مدیکور دقیقه و شما بردار نیستی  تخمدانات شاید یکم تنبل شده تا 10 روز اگ پر ...

نمیدونم آخه ماه قبل چکاپ کامل بودم، مشکلی نبود. پس چرا عقب انداختم فکر م مشغول کرده

خدایا سپاسگزارم

بعد ادرار هم خیلی ریختی تو دوتا قطره کافیه 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم آخه ماه قبل چکاپ کامل بودم، مشکلی نبود. پس چرا عقب انداختم فکر م مشغول کرده

شاید لقاحت دیر انجام شده الان نشون نمیده .چند روز دیگه چک بی بی بزن اگه منفی بود برو دکتر

دقیقا منم مشکل شمارو دارم ماه اول اقدام هستم و 4روزه عقب انداختم از روز قبل موعد تا امروز صبح سه بار بی بی مدیکور زدم هر سه منفی بود امروز صبح رفتم آز بعد اداره میرم نتیجه آز رو بگیرم دعا کنید مثبت باشه  

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍
دقیقا منم مشکل شمارو دارم ماه اول اقدام هستم و 4روزه عقب انداختم از روز قبل موعد تا امروز صبح سه بار ...

انشالا مثبته گلم انرژی مثبت بده 💕💕💕

ولی عزیزم من اصلا آمادگی بچه دار شدن ندارم، شوهرم خیلی اصرار داره بچه دار بشیم.

میشه جواب آز گرفتی به منم اطلاع بدی. انشالا که خوش خبر هستی

خدایا سپاسگزارم

من سابقه عقب انداختن دارم اما ماه نه چندین روزالان باید۹ام میشدم هنوزنشدم سوزش ادرارم دارم ممکنه عفونت مثانه یاکلیه داشته باشم وجلوپریودوبگیره.۴تابی بی گذاشتم خداروشکرمنفی بود.؟؟؟؟

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
من سابقه عقب انداختن دارم اما ماه نه چندین روزالان باید۹ام میشدم هنوزنشدم سوزش ادرارم دارم ممکنه عفو ...

منم این ماه یکم ترشحات زیادی داشتم، فرق می کرد با قبل یعنی ممکنه عفونت باشه؟ آخه نه بوی خاصی داره نه سوزش فقط یکم هاله زرد رنگ داره، رقیق هم هست کسی اینطوری بوده؟

ماه قبل چکاپ بودم همه چی اوکی بود

خدایا سپاسگزارم
منم این ماه یکم ترشحات زیادی داشتم، فرق می کرد با قبل یعنی ممکنه عفونت باشه؟ آخه نه بوی خاصی داره نه ...

فعلاشماچندروزعقب انداختی ممکنه چندروزدیگه پریودبشی .ولی من الان زیادشده وقت کنم بایدبرم پیش دکترم .

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
انشالا مثبته گلم انرژی مثبت بده 💕💕💕 ولی عزیزم من اصلا آمادگی بچه دار شدن ندارم، شوهرم خیلی اصرار ...

حتما عزیزم، انشاالله برای شما هم بهترین اتفاق بیوفته گلم  

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍