2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت سه بعدازظهر دوسانت بودم ساعت هفت همزمان بادرد معاینه کردن سه سانت بودم بستریم کردن ولی برای ...

دیشب ساعت۷معاینه شدم ۲سانت بودم ...بعدانقباض۵دقیقه پیداکردم ممکنه بیشتربازشده باشم

ساعت 10/5 ... 2 سانت بودم... بدون درد ساعت 11/5 ... 4 سانت... بدون درد ساعت 2 دردام شروع شد. ...

من ۳۹ و ۱روزمه ساعت ۷دیروز دوسانت بودم بعد انقباض ۵دقیقه شد ممکن بیشتربازشده باشم

دیشب ساعت۷معاینه شدم ۲سانت بودم ...بعدانقباض۵دقیقه پیداکردم ممکنه بیشتربازشده باشم

فاصله بین دردات چقدره؟زمان بگیر ،من دردم سرد بود هی فاصله کم میشد هی زیاد آخرش ساعت ده و بیست وسه دقیقه دخترم به دنیا اومد

من ۳۹ و ۱روزمه ساعت ۷دیروز دوسانت بودم بعد انقباض ۵دقیقه شد ممکن بیشتربازشده باشم

بله. ممکنه.

ولی اصلا بهش فکر نکن.

هر روز برو حموم به کمر و شکمت آب داغ بگیر و داهل وان آب داغ بشین 

دمنوش تخم شوید و رازیانه بخور

روزی 1 لیوان گلاب 2 آتیشه بخور.

اگه 40 هفته رو پر کردی و هنوز زایمان نکرده بودی 2 ساعت بعد عصرانه مقوی 80 سی سی روغن کرچک بخور 

روغن کرچک هم روده ها رو پاک میکنه و درد زایمان رو کم میکنه. هم باعث نرمی دهانه رحم و سرعت پیشرفت زایمان میشه.

دیشب نوار قلب دادم گفت انقباض داری بستری شو ک مم نشدم

کار خوبی کردی.

بستری میشدی آمپول فشار میزدن هم روندت کند میشد هم دردات هزار برابر.

بدون آمپول فشار تا لحظات آخر درد قطع و وصل میشه و قابل تحمله