2821
2789

بعضیا انگار از اذیته دیگران لذت میبرن..نمیفهمم آزار دارن؟

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
جل الخالق مگه تاپیکزایمانم میترکه؟ پس این سایت برا چیه

والاه اونقد عصبی شدم که نگو..غیر از راهنمایی و کمک چیزی نداشت..بعضیا واقعا نوبرشو آوردن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یاد اون خانمه افتادم اومد به استارتر گفت چرا نوشتی با تیغ منو بریدن اینجا مرد رد میشه😑😑😑😑😑😑

پس چی مینوشت..واقعا که بعضیا واقعا شورشو دراوردن..

انگار باید مینوشت بادم زدن ..خب با تیغ بریدنش

الهی کمک میخوای من یه سال زایمان کردم

خب آره..واقعا احتیاج دارم به راهنمایی..الان رفتم شیش ماه اما چیزی بلد نیستم

یاد اون خانمه افتادم اومد به استارتر گفت چرا نوشتی با تیغ منو بریدن اینجا مرد رد میشه😑😑😑😑😑😑

صلوات بلند ختم كن

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی خوووووووب بود...

انگار وسط خیابون نشستیم...

چرا آخه گزارش زدن؟ در مورد چی بود؟  دعوا شده بود؟

نه دعوا نشده بود..خیلیم خوب داشت توضیح میداد.منم واقعا داشتم دو کلمه یاد میگرفتم که یهو زدن ترکوندن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خیلی خوووووووب بود... انگار وسط خیابون نشستیم...

یعنی انقد بد ترکوندن؟