سلام خانما من ۳۸روزه که زایمان طبیعی کردم زایمانم خیلی سخت بود بخیه های داخلیم زیاد بودن بعداز۱۰روز از زایمانم ماما معاینه ام کرد و گفت بخیه های قسمت فورشت باز شدن....بهم پوماد داد برا ترمیم گفت استفاده کن احتمالا ترمیم میشه ولی الان که تو اینه نگاه میکنم فک میکنم هنوز درست نشده و بنظرم بازه.کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟
زنه بهش گفته بود یه تخم مرغ محلی رو با روغن حیوانی به حالت نیمرو درست کنه و اندازه یه کف دست ازش رو بزاره روی یه دستمال و بزاره تو لباس زیرش چند ساعت بعد اونو بندازه دور باز با یه تیکه دیگه اینکارو بکنه روزی چندبار تکرار کنه واقعا خوب شد اون بیچاره برشش انقد بد بود ک تا مرز پشتش رفته بود 😵😵😵😵 ولی خوب شد با این کار ....
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
منم تو آینه دیدم خودمو حس خیلی بدی داشتم .برای معاینه هم رفتم بعد سه ماه دکتر بهم گفت خیلی بدنت باز ...
ببخشید یه سوال بی ادبی بپرسم شما بعد از زایمان موقع رابطه احساس درد و یا تنگ بودن زیاد رو حس نمیکنین ؟بازم شرمنده😳😳😳😳😓😓😓😓 چون من با اینکه 6 ماه و نیمه زایمان کردم این موضوع برام پیش اومده واسم سواله ...
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
عه منم اینو شنیدم ولی کی میتونه این کارو کنه دیگه.....یه جوریه واقعا
آره من با اینکه بخیه هام بعد زایمان باز نشده بود به توصیه اطرافیان واسه زودتر خوب شدن یبار اینکارو کردم چشمت روز بد نبینه خونه بابام اینا بودم وسط پذیرایی یهو از لنگ شلوارم افتاد پایین داداشم گفت عه یه چیزی ازت افتاد 😨😨😨😨😨😧😧😧😧😧😥😥😥😥 یهو بهت زده نگام کرد گفت چی بود اون ؟ع ن💩💩💩 کردی ؟😂😂😂😂😂😂😂😂یعنی هم از خجالت هم از خنده مرده بودم .😂😂😂