2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان طبیعی

12222 بازدید | 39 پست

سلام خانما من ۳۸روزه که زایمان طبیعی کردم زایمانم خیلی سخت بود بخیه های داخلیم زیاد بودن بعداز۱۰روز از زایمانم ماما معاینه ام کرد و گفت بخیه های قسمت فورشت باز شدن....بهم پوماد داد برا ترمیم گفت استفاده کن احتمالا ترمیم میشه ولی الان که تو اینه نگاه میکنم فک میکنم هنوز درست نشده و بنظرم بازه.کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟

لطف حق شامل شده بر حال ما...

دختر خالم اینجور بود حتی بیرونیاش هم باز بود و دکترش گفت هیچ راهی نیست باید صبر کنی خودش جوش بخوره .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خالم اینجور بود حتی بیرونیاش هم باز بود و دکترش گفت هیچ راهی نیست باید صبر کنی خودش جوش بخوره .

ماما به من گفت  بعداز۴۰ روز اگر مشکلی داشتی بیا دوباره بخیه کن

اره عزیزم خوب میشه بعد چند ماه . ورزش کیگل یادت نره .هر روز انجام بده تا میتونی . معجزه میکنه

جدی؟شما تجربه داشتی؟تو نزدیکی با همسر خیلی مشخصه باز بودن این منطقه؟البته ببخشید که میپرسم....

جدی؟شما تجربه داشتی؟تو نزدیکی با همسر خیلی مشخصه باز بودن این منطقه؟البته ببخشید که میپرسم....

البته من تا سه چهار ماه از ترس رابطه نداشتم .بعدش با ورزش کیگل عضله رو میتونی مقاوم کنی که تو رابطه مشکل نداشته باشی .من مشکلی نداشتم 

چه دلی داری نگاه میکنی من که تا چند ماه دلم نیومد نگاه کنم 

وای اول که نگاه کردم گریه ام گرفت رفتم پیش ماما با گریه و زاری بش گفتم نمیدونم چه بلایی سرم اومده دارم میمیرم.خخخخخخ بهتر که نگاه نکردی منم پشیمون شدم ولی کنحکاوی نمیذاره نگاه نکنم

با پماد خوب میشه خیالت راحت ن 50 روز  رابطه نداشتم بعد از زایمان بعد که رفتم معاینه گفت بخیه هات باز شده شوهرم بدبخت هی قسم میخورو والا من کاریش نکردم دکترم گفت نه به خاطر اینکه بد بلند شده نشسته 

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
ماما به من گفت  بعداز۴۰ روز اگر مشکلی داشتی بیا دوباره بخیه کن

حالا یچیز بگم هرچند چندشه ولی اون واقعا با این روش خوب شد یه خانومی بهش گفته بود زمان خیلی قدیم ک خانوما حین زایمان بطور طبیعی دچار پارگی میشدن و اونموقع ها بخیه و ... نبوده از یه روشی برای بسته شده زخمشون استفاده کردن اینم این کارو کرد و در کمال ناباوری تو یه هفته خوب شد ولی خب خیلی چندشه روشش 😷😷😷😷😷

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

منم تو آینه دیدم خودمو حس خیلی بدی داشتم .برای معاینه هم رفتم بعد سه ماه دکتر بهم گفت خیلی بدنت باز شده .اما الان که سه ماه کیگل انجام دادم خیلی شکل اندام خوب شده مثل قبل زایمان جمع شده

با پماد خوب میشه خیالت راحت ن 50 روز  رابطه نداشتم بعد از زایمان بعد که رفتم معاینه گفت بخیه ها ...

جدی؟یعنی بعداز۵۰روز بازشده بودن با پوماد خوب شد؟چه مدت پوماد مصرف کردین؟اسمش چی بود؟