2777
2789

نشنیدم تاالان 😄😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای ب هیچ وجه استفاده نکن چنان سوزش وحشتناک و عذاب آوری داره ک تا یکی دو روز درگیر میشی و داغون میشی

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
🤔🤔🤔 در این حد؟؟ به صورتم میشه؟

عزیزم خواهشا استفاده نکن چون کوچکترین ذره از آبش ب دستت بدون دستکش بخوره عذاب میکشی تا چند روز .من ب موهام خواستم بزنم با دستکش بود موقع شستن یه مقدار ریخت رو دستم جهنم اومد جلو چشام

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
من به صورت میخواستم بزنم 🤤🤤🤤🤤

وای ن!!!!صورت اصلااااا .باز خودت صلاحتو میدونی.دیگه من توصیف کردم

مرسی عزیزم فقط اگه بتونم تحمل کنم سوزشش به کنار خطری نداره ب صورت بزنی؟

اصلا خاصیتی واسه صورت نداره‌.فقط واسه رویش مجدد مو و ضدریزشی استفاده داره.در رابطه با صورت اطلاع ندارم عزیزم