2777
2789
عنوان

خانمهای اصفهانی

236 بازدید | 45 پست

سلام‌من به همراه دخترم و همسرم‌ قصد داریم تو این‌یکی دوهفته آینده بریم‌اصفهان‌مسافرت ... ما عاشق جاهای تاریخی هستیم‌خواستم لیست آثار باستانی و تاریخی و موزه رو بهمون بدین تا برنامه ریزی کنیم که سه روز بمونیم یا چهار روز ؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

وای اصفهان 😅😅😍😍خدایا چرا اخه اینکارو با من کردی

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام یه جمع بندی کنم مثلا سری قبل که رفتیم شیراز خیلی جاها رفتیم که تو اینترنت بود ولی چندجا بود که از شیرازیها کمک گزفتیم و رفتیم خیلی جالب بود برامون واسه همین گفتم از شماها که اونجا زندگی میکنید کمک‌بگیرم .

سی و سه پل

چهل ستون

مهمانسرا عباسی

میدون امام

عمارت عالی قاپو

انگورستان ملک

بازار قیصریه

پل خواجو

پل شهرستان

مدرسه چهارباغ

کاخ هشت بهشت

مسجد جامع

کلیسا و موزه وانک

آتشگاه

منارجنبان

مسجد سید

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
سی و سه پل چهل ستون مهمانسرا عباسی میدون امام عمارت عالی قاپو انگورستان ملک بازار قیصریه پل خ ...

ممنونم فدات شم مرسی از محبتت خانمم

رودخونه که اب نداره اگه قبلا پل هامونو دیدی دیگه نرو ایندفه برو میدون نقش جهان منار جنبون 

وسطش یه کوه صفحه ام برید میچسبه

اگه سفرتون تاریخیه موزه شاه عباسو برید ببینید

اگه پولدارید برید هتل شاه عباس

حتی چرخیدن ت  خیابونا خالی از لطف نیست

تو نظر برید خرید کنید