2777
2789
عنوان

بیمارستان مهدیه برای زایمان 😒😒😒

1414 بازدید | 35 پست

سلام دخترا 😍😍

من برای زایمان میخوام برم مهدیه 

اما برای پرونده که رفتم از نوع ویزیت اصلا خوشم نیومد 

همش دانشجو بودن و از همه بدتر فهمیدم بخیه ام دانشجوها میزنن حالا پشیمون شدم اما همسرم میگه باید همینجا بری لج کرده و اعصابم خورده کسی تا حالا مهدیه زایمان کرده ؟

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قسمت نازاییش میرفتم برای بچه دار شدن اصلا خوب نبود

😖😖😖😖

ووواااای من چیکار کنم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
دانشجوییه دیگه البته فکر نکنم بخیه رو دانشجوها بزنن

تو اتاق ورزش که بودم یه خانومی با نوزاد اومد و داشت بابت ورزشا و کمکایی که به خواهرش کرده بود تشکر میکرد 

بعد دکترم داشت میگفت تاچند روز فقط سوپ.بخوره گفت خیلی مراقب بخیه هاش باشین چون اینجا فقط دانشجوها بخیه میزنن

من قسمت نازاییش میرفتم برای بچه دار شدن اصلا خوب نبود

نرو خواهر اصلا خوب نیس من با چشم‌خودم دیدم دکتراش میخندیدن میگفتن امروز زدیم مستانه یکیرو منفجر کردیم رفته بودن بیچاره رو تیغ بزنن داغونش کرده بودن

تو اتاق ورزش که بودم یه خانومی با نوزاد اومد و داشت بابت

عزیزم میشه ازت سوال بپرسم شما از اول تا الان بارداری چند بار سونو رفتی یکی اولش ۸هفته یکی ۱۳هفته یکی ۱۸هفته یکی ۲۸هفته بعد این ها بازم سونو هست 

نرو خواهر اصلا خوب نیس من با چشم‌خودم دیدم دکتراش میخندیدن میگفتن امروز زدیم مستانه یکیرو منفجر کردی ...

ووواییییی نهههه😖😖😖😖