2777
2789
عنوان

باید باهاتون درد ودل کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 73 پست
بعدشم طلاق که انقد راحت نیست اونم با یه بچه ی یساله اصلا هرچند ساله

طلاق راحت نیست

اصلا من خودم مخالف طلاق گرفتن با بچم

ولی زندگی ک توش بحث ودعواباشه یا این همه نارضایتی زودتر تصمیم بگیرید بهتره چون بچه کوچیک و وابسته پدرومادر باهم نشده چون توی جنگ اعصاب نابودمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید به بهانه های مختلف از شوهرت پول بگیری و پس انداز کنی برای همین موقع ها مثلا اگه رفتی آرایشگ ...

فکر خوبیه ولی الان خیلی وقته که از جلوی در ارایشگاهم رد نشده ام پول واسه هیچی نیست من مجبورم بسوزمو بسازمباینکه نیست ولی واسه مردم چون رو دربایستی داره و وظیفه اش شده فکر میکنن قرضم ک شده براشون جور میکنه نامرد

فکر خوبیه ولی الان خیلی وقته که از جلوی در ارایشگاهم رد نشده ام پول واسه هیچی نیست من مجبورم بسوزمو ...

تا کجا میتونه قرض کنه؟ وقتی نتونه پس بده اعتبارشو ازدست میده و کسی بهش نمیده کم کم هر کس سراغ طلبش میاد

طلاق راحت نیست اصلا من خودم مخالف طلاق گرفتن با بچم ولی زندگی ک توش بحث ودعواباشه یا این همه نارضا ...

من تا حرف از جدای یا حتی یه گله و شکایت کوچولو بکنم میگه تو سختی هام اگه باهام نباشی چجوری میخوای تو خوشیام باشی
میگم ای بابا کدوم خوشی تا بوده سختی بوده حالا حالاهام فکر نکنم تموم بشه

عزیزم  من خیلی برخورد داشتم با آدمایی با این خصلت ، متاسفانه باید بگم که شوهر شما توی کودکی آسیب خورده به خاطر نحوه تربیتی که داشته   ،  شخصیت مهرطلب معمولا تو بچگی شکل میگیره ، یه تلاش وسوای گونه واسه راضی نگهداشتن اعضای خانواده  ، بماند که میخواد نقش سوپرمن خانواده رو هم بازی کنه ، میدونی اینا خودشون بعضی وقتها تحت فشارن واسه همین اخلاقشون ولی دست خودشون نیست دیگه اینو تو باید قبل از ازدواج متوجه میشدی تو رفتارش نه الان  ، با وضعیت مالی شما اگه بگم برو پیش یه روانشناس خب خیلی چرته چون حداقل ده جلسه باید بره  که خب هزینش سنگین میشه و مطمئنم شوهرت قبول نمیکنه  اینو برات توضیح دادم که بدونی از کجا آب میخوره 

فکر خوبیه ولی الان خیلی وقته که از جلوی در ارایشگاهم رد نشده ام پول واسه هیچی نیست من مجبورم بسوزمو ...

فقط آرایشگاه که نیست بالاخره خرید خونه و وسایل بچه رو خودت به عهده بگیر تا بتونی پول بگیری ازش آنقدر جیبشو خالی کن که نداشته باشه به کسی بده قناعت بیش از حد مردا رو اینجوری میکنه

تا کجا میتونه قرض کنه؟ وقتی نتونه پس بده اعتبارشو ازدست میده و کسی بهش نمیده کم کم هر کس سراغ طلبش م ...

اره خیلی وقته ب این مرحله ای ک میگی کشیده شده درحدی که صدتومن واسه تولد فردا نمیتونه قرض پیدا کنه عوضش یه مغازه ی کوچولوی ترشی فروشی داریم ک هرچی ازون درمیاره میده به اونا و من همچنان قربانی

واقعا خیلی سخته تحمل این شرایط.باید یه صحبت کاملا جدی با شوهرت بشه یه مقطع زمانی بهش داده بشه که خودش رو اصلاح کنه اولتیماتوم جدی میخواد نمیشه شما فرش زیر پای خودتو بچه ات رو بفروشی بدی برادرشوهرت بخوره واقعا باید یه حرکتی بکنی قدم اولت هم همین باشه که خرجی اون برادره رو قطع کنه.حالا بحث بدهی و ورشکستگی یه چیز دیگست زندگی بالا پایین داره آدم تحمل میکنه کمک میکنه تا اوضاع دوباره خوب بشه ولی این بحث پول یامفت دادن به برادرش و کمک بیش از حدش به خانوادش باید درست بشه اینجوری تو دلسرد میشی و فاصله میفته بینتون خدای نکرده طلاق عاطفی میشه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

راه حل اینکه خودش وایسه با احترام بگه نمیتونم پول بدم که خب مسلما اینکارو نمیکنه اینم بهت بگم اگر اینکارو بکنه بعدش حالش خراب میشه ، هر چقدرم تو بگی بهش بیشتر باهات دعوا میکنه به خاطر همین میگم باید یه روانشناس باهاش صحبت کنه اما شما تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که کار  پیدا کنی از لحاظ مالی مستقل بشی

عزیزم  من خیلی برخورد داشتم با آدمایی با این خصلت ، متاسفانه باید بگم که شوهر شما توی کودکی آسی ...

اره درسته خودمم چون یه سری از مسایل روانشناسی در میارم متوجه شدم که شوهرم به شدت تایید طلبه
خودشو میکشه ولی مردم تاییدش کنن

الهی عزیزم زندگیت عین منه منم حلقه ازدواجمون رو مجبور شدم بفروشم بخاطر ورشکستگی همسرم و کلاه گذاشتن سرمون و پولامونو خوردن و........

برای پسرت خودت یه کیک بپز قشنگ با چیزایی که تو خونه داری یه میز تولد ساده بچین تا ناراحت نشه گلم

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن