2777
2789
عنوان

بنظرتون من افسردم؟؟؟😢😢😞😞

177 بازدید | 11 پست

من دختر اجتماعي بودم تو دوران مدرسه و دانشگاه هميشه دوستاي صميمي داشتم بعد از ازدواج شوهرم من و از همشون جدا كرد شدم تنهاي تنها.بعد رفتم سركار و يه دوست پيدا كردم الان چند ساله باهاشم اولا خيلي صميمي بوديم اما بعد از دنيا اومدن بچم رفت و آمدمون كمتر شد،چون اوو مجرد بود منم گرفتار بچه و شوهر الان همش احساس تنهايي ميكنم با همسايمون يا زناي فاميل رفت و آمد دارم چند وقت يه بار اما باهاشون صميمي نيستم عزت نفسمو از دست دادم حس ميكنم كسي دوستم نداره نميدونم چرا اينطوري شدم دلم دوستاي صميمي ميخواد در حدي رسيدم كه ميگم نكنه مشكل از منه نكنه كسي از من خوشش نمياد!😞 شما هم احساس تنهايي ميكنين؟رفت و آمداتون چقدره؟هر رور با دوستاتون بيرون ميرين يا چت ميكنين؟من قبلا هر روز با دوستام در ارتباط بودم اما حالا تنها شدم بهم بگين چطور اين حساي بد رو از خودم دور كنم

کتاب شجاعت دبی فورد زنگی خودرا دوباره بیافرینید جفری ای یانگ

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانال دکتر علیرضا شیری

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دقیقا منم همین حس و حال شمارو دارم.  یه لحظه فکر کردم منو تعریف میکنم

شما هم بچه دارين؟من با اينكه بچه دارم احساس تنهايي ميكنم ميبينم بعضيا چقد با بچه و شوهرشون لذت ميبرن حسرت ميخورم من زندگيم خداروشكر خوبه اما غصه نداشتن دوست دارم

شما هم بچه دارين؟من با اينكه بچه دارم احساس تنهايي ميكنم ميبينم بعضيا چقد با بچه و شوهرشون لذت ميبرن ...

بله عزیزم منم یه نوزاد سه ماهه دارم و شرایط شمارو درک میکنم منم تو شهر غریب هستم . شاغل هم نیستم