من سر حنا بندونم مادر شوهرم يك پلاك كعبه بهم داد ك مامانش بهش داده بوده بعد امشب اونجا بوديم امده يك پلاستيك داد ب اقا گف اينا رو برو قيمت كن ميخوام بفروشم پولشو بدم ابجيم چون ميخواد سرويس اصلي طلا مامانشون رو بفروشه (مامانشون فوت كرده طلاهاش بين ابجي ها تقسيم شده) حالا ميخواد طلاهاي ريز مثل پلاك و گشواره و انگشترايي ك نميپوشه خيلي بفروشه پولشو بده به خاله همسرم و بجاش اون سرويس ك يادگاري هست رو نگه داره،با همسرم رفتيم قيمت كنيم طلاها رو يهو ديدم اون پلاك منم بينشونه!!!!پلاك هم سه و خورده اي بود با گرم٤٠٠ من جا خوردم و ب اقام گفتم اين مثلا كادو من بوده اونم خنديد مشخص بود خجالت كشيد از كار مامانش واسه همين اذيتش نكردم اما واقعا بنظرم زشته كارش و اينكه كل فاميل يعني عمه هاي شوهرم اينا هي سراغ اون پلاك رو ميگيرن ازم ك اصن بهت داد يا ن؟انگار همه ميدونستن(ناگفته نماند ما يجا مستاجريم هنوز و حياط داره خونمون و درهاي ورودي همگي المينومي براي همين اصلا خونه امن نيست و من موقت همه طلاهام خونه مادر شوهرمه،اخه متمان خودمم راه دوره
تعداد رای : 78
نظرسنجی
به روش بيارم
71
91%
بيخيال باشم
7
8%
يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.