2821
2789
عنوان

وای ازدست شوهرم

333 بازدید | 9 پست

میلیون میلیون پول بی زبان روخیلی الکی الکی خرج میکنه من حتی نمیپرسم چیکارش کردی؟من عیدلباس خریدم الان رفتم ی تونیک بخرم اخماش رفت توهم همیشه اینجوریه منم برگشتم میدونیدخیلی حس بدیه  .

عزیزم بهترین کار اینه که یه مقدار پول به حسابت بریزه هرکاری دوس داشتی باهاش بکن. من الان دیگه راحت شدم. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
عزیزم بهترین کار اینه که یه مقدار پول به حسابت بریزه هرکاری دوس داشتی باهاش بکن. من الان دیگه راحت ش ...

پول توکارتم هست کارت خودش وپول نقدکلاتوکیف منه ولی بدم میاداینجوریه نممیتونم انتخاب کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول توکارتم هست کارت خودش وپول نقدکلاتوکیف منه ولی بدم میاداینجوریه نممیتونم انتخاب ک ...

خب پس چیکار داره. فک کردم خودش برات می‌خره

نمیدونم دخترم خوابش بردمیگه نمیتونم بغلش کنم بگردم کلابهانه ...

من برام تجربه شده برا خریدهایی که میدونم از حوصله شوهرم خارجه با دوستم میره. دخترمو میذارم پیشش. خودمم میرم برا خرید. هرچی دوس داشتم میخرم. بعضی چیزا رو اصلا بهش نشون نمیدم. چون اگه یه ماه پیش خریده باسم میگه اضافیه و اینجور حرفا. گاهی برا دخترامم خودم خرید میکنم. 

میشه درخواست دوستی مو قبول کنی؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز