2777
2789

دارم وارد هفته هشتم بارداری مبشم امروز که بیدار شدم سمت چپ زیر دلم احساس یه سوزش خفیف کردم رفتم توالت یهوو دیدم رو دالمالم لک خون مایل به قهوه ایه خیلی ترسیدم اصلا حالم بد شد زنگ زدم شوهرم ازونورم به دکترم گفت نگران نباش بگو برات شیاف پروژسترون بگیره گرفت آورد گذاشتم هنوزم لک دارم ولی نه به شدت دفعه اول راستی هرماه دقیقا همین روزا پریود میشدم یعنی مال اونه؟بعدم گروه خونیم منفیه خیلی میترسم تروخدا بیان کمک

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من از روز پریود تا حالا که هشت هفته ام لک قهوه ای میبینم البته همیشه نه هفته ای یه بار نترس استراحت کن شیاف بزار کاهو تخم مرغ ابپز بخور نشاسته هم با شیر یا آب قاطی کن بخور زود قطع میشه

سونو قلب رفتی؟

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞

عزیزم من تا ۶ ماه دقیقا تاریخ آخرین پریودم این مشکل داشتم، سونو میرفتم و تحت نظر بودم و اتفاق خاصی نیفتاد، دکتر بیمارستان برام استراحت مطلق نوشت و رفتم پیش  دکتر مینو طاهری فرمود کاملا طبیعیه اصلا احتیاج به استراحت نیست 

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
تازه رفتم سونو همه چی طبیعی بود از بس استرس دارم

خوب پس نگران نباش منم تا برم سونو نگران بودم ولی تو سونو نشون داد یه خورده خون پشت ساک هست

سلام من از روز پریود تا حالا که هشت هفته ام لک قهوه ای میبینم البته همیشه نه هفته ای یه بار نترس اس ...

سلام آره چند روز پیش رفتم خداروشکر نرمال بود ترسیدم واقعا جوری که فکر میکردم الانه که بچم بیفته دکترم گفت نترس اونو بزار بعدمبخازطره گروه خونیت زودتر روگام و برات میزنم

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
سلام آره چند روز پیش رفتم خداروشکر نرمال بود ترسیدم واقعا جوری که فکر میکردم الانه که بچم بیفته دکتر ...

دکترم گفت لک قهوه ای خطرناک نیست لک قرمز روشن خطرناکه اصلا استرس نداشته باش یا علی🌹🌹🌹