شوهرم هر یه مدت سر چیزای علکی هنگ میکنه و منو ب باد کتک میگیره واصلا مراعات بچه ۲ سالمو نمیکنه...دیشب ساعت ۳ خیلی کتکم زد الان از شقیقه تا چشمم همش ورم کرده چکار کنم
میگه قبلا تو مجردیم روانپزشک میرفتن.ولی ننه کثیفش انکار میکنه تازه دست از سرمونم برنمیداره
عزیزم شوهر منم یخورده عصبی هست ن زیادا ولی با قرص داره عصبانیتشو کنترل میکنه الان خیلی بهتره البته یه دو سه تا قرص فقط شبا میخوره ک داروهای مال کنترل اعصابه ن بیماری خاصی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بچگی بابا مامانم خیلی دعوا میکردن..از همون بچگی رو اعصابم تاثیر گذاشت الان شدم یه ادم عصبی و استرسی چرا اینطورین اخه..مامانم میگه به خاطر شما طلاق نگرفتم اخه این چه زندگی بود 😐
شوهر من علاوه بر خودش خونوادشم مثلشن اصلا نمیذارن زندگی راحتی داشته باشیم خودشم ک افتضاح بچه ننه از اینورم عصبی و دست بزن داره بشدت مثلا اگه خانوادش بش چیزی بگن یا حرکتی کنن باید تلافیشو سرم دربیاره جتی اگه بدونه حق بل منه
بخدا دارم روانی میشم مثل سگ پشیمونم ک همون اولین دعوا برادرم تمام زندگیمو گذاشت کف دستم گف من دنیا دیده ام بیا طلاق بگیر اینا برات زندگی نمیشن عذابت میدن رفتم بچه اوردم براش خاک تو سرم