2777
2789
عنوان

شوهر روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3347 بازدید | 52 پست

عزیزم تا حالا جلوش با اقتدار بلند نشدی من ی بار بد شوهرم زدم گفتم زود ببرم دکتر و برام قرص بگیری کلی بهش توهین کردم اخرش بلند شد بردم گفت وا نگاه چقد پول چیزها شد گفتم مرگ بگیری جلو دستتو بگیری الان خیلی وقته نزدتم دیگه😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پزشکی قانونی گواهی بگیر. سری بعدم‌حتما فیلمی صداییی کلانتری همسایه چیزیو خبرکن ک بشه اثبات کنی د ...

آره استارتر 

ساده نباش لطفااااا

برو پزشک قانونی. حتمن حتمننننن نامه بگیر. کبودی ها و... نشونش بده. حتی دیه هم میتونی بگیری. تو روخدا مدرک بر علیه اش داشته باش. لازم میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم تا حالا جلوش با اقتدار بلند نشدی من ی بار بد شوهرم زدم گفتم زود ببرم دکتر و برام قرص بگیری کلی ...

هرکاری بگی خودمو خونوادم کردیم تهدید قهر همه چی هیچ فایده ای نداشت

هرکاری بگی خودمو خونوادم کردیم تهدید قهر همه چی هیچ فایده ای نداشت

من ک اگه ب بابام بگم جلوی بابام ک فلانی مثلا شوهرم دست روم بلند کرده و خود شوهرم هم باشه شوهرم کلا فکر کنم آب شه بره زیر زمین این پس مشکل داره اساسی

وای وای وای ازش شکایت کنن به ننه اش بگو بی شرف  غلط کرده بچه ات اوتیسم میشه  هااااا

اینکه اون مرد اشتباه کرده و باید تنبیه بشه درسته

ولی اینکه بچت اووتیسم میشه رو از کجا دراودید؟؟؟

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا