خانوما یه پولی توبانک دارم یه پولی هم قراره تا ماه دیگه بهم برسه. برای خودمه نه همسرم. خونه ایی که توش نشستیم مال پدر شوهرمه. پدر شوهرم وضع مالیش خوب بود. چند تا خونه داشت. ۱۳سال پیش که عروسی کردیم همینجوری گفت اینا بشینید. به ناممون نیست. پدرشوهرمم فوت شده تمام این خونه هاو....افتاد تو وراثت. ولی الان ۸ساله فوت شده نشستیم اینجا. ولی دیگه یه باسازی میخواد. خالا من میخوام با پول خودم باسازی کنم چون سوهرم میگه من بایازی نمیکنم منتظرم ارثم کلا بهم برسه یه جا بزرگتر بخرم. ولی چون سر ارث دعواشد وعلوم نیست کی بخوان تقسیم کنن. مامانم میگه نه. دست به پولت نزن. چون ادم از اینده خبر نداره ونمی دونی اخر شوهرت چی از اب در میاد پول رو پس انداز کن. ولی من میگم خونم رو بازسازی کنم تا روحیم عوض شه. شما باشی چیکار میکنید. بازسازی یا پس اندازه. پولمم نزدیک ۲۵۰تا۳۰۰هست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه عزیز دلم یه حساب کتاب ساده هم بکنی می بینی از هر جهت نباید این کارو بکنی. اصلا این کار آتیش زدن به ماله.
اصلا شوهرشما خوب! عالی! پرفکت! اما وقتی خونه به نام شما نیست و دیریا زود میره واسه انحصار وراثت و به طبع فروش میره شما ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومنت رو می خوای از کی بگیری؟ از در و دیوار خونه؟
حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
آخه عزیز دلم یه حساب کتاب ساده هم بکنی می بینی از هر جهت نباید این کارو بکنی. اصلا این کار آتیش زدن ...
اخه خودم از عرضه شوهرم خبر دارم که خیلی بی عرضس. بعدم تمام دارایی پدر شوهرم همه ملک ه وویاا. برادراش وخواهرشم برای اینکه بگن ما همه وضعمون خوبه همه سرلج افتادن. هیچ کاری نمیکنن. من میدونم تااخر اینجام. الان من سوهرم ۱۳ساله ماشینش ۲۰۶. کلی هم تو این مدت از مامانش بهش ارث رسیده. به غیراز ارث باباش که هنوز ندادن. عرصه اینکه ۲۰۶رو بکنه یه مدل بالاتر نداشت. عشقش فقط دوربین وسه پایه ولنزه. همین. هرچی پول گیرش بیاد اینارو نیخره
اخه خودم از عرضه شوهرم خبر دارم که خیلی بی عرضس. بعدم تمام دارایی پدر شوهرم همه ملک ه وویاا. برادراش ...
میدونم چی میگی عزیزم ولی خدارو چه دیدی؟ یهو زد و بقیه وراث پول لازم شدن. البته خدانکنه ولی اتفاقه دیگه. اون وقت پول شما هدر میره. به نظرم به جای این کار به همسرتون با دلیل و منطق پیشنهاد بدین ارثش رو کامل بگیره و یه خونه شیک بخرین.
حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
میدونم چی میگی عزیزم ولی خدارو چه دیدی؟ یهو زد و بقیه وراث پول لازم شدن. البته خدانکنه ولی اتفاقه دی ...
دلم ازاین میسوزه که شوهرم اصلا من رو ادم حساب نمیکنه. بهنی اگر هرکی چیزی بهش بگن درسته ولی اگر تمون رو بگم استباه گفتم. اصلا ازم نظر نمیخواد. پول گیرش اومد حدود ۲۰۰پارسال. به من گفت. خودم رو کشتم خونه رو بازسازی کنه. نکرد که نکرد. خیلی شیک رفت دفترش و باسازی کرد. نصفش هم دوربین ولنز خرید. اگر پار سال بازسازی کرده بود قیمتا اینجوری نبود