2777
2789
عنوان

کیا منزلشون تهران پارسه .میخوام اونجاخونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 23 پست
کارش خوبه؟ قیمتش چی؟ ما یکشنبه دیگه عروسی داریم واسه آرایشگاه موندم

راستش من یکی دوبار برای ابرو رفتم کارش خوب بود .برای کار دیگه نرفتم پیششون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزم فلکه اول و بهار و حتی فلکه دوم و سوم از فرجام و هنگام خیلی بهتر و گرون تره .کوچه های ب ...

همکاره همسرم فلکه سوم میشینه .اونکه خیلی تعریف میکرد راضی بود .اخه مامانه من افسریه هس میگه بیایین اونجا ولی همسرم راضی نیس .گفتم خب بریم تهران پارس .قبول کرد 

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
همکاره همسرم فلکه سوم میشینه .اونکه خیلی تعریف میکرد راضی بود .اخه مامانه من افسریه هس میگه بیایین ا ...

ببین من چون خودم از بچگی تهران پارس بودم خیلی دوست دارم اونجا رو ،خونه مادر من هم همون فلکه سومه ،هر چی به سمت فلکه دوم و اول بری محله ها بهتر و گرون تر میشه .اما بعید میدونم با ۴۰۰تومن بتونی ۷۰ متری بخری

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

[QUOTE=74733104]۴۰۰ملیون پولو داریم .بیشترم میتونیم جورکنیم[/QQ

الان جای معمولی تهرانپارس ۷_۸سال ساخت پنجاه متری حدود ۷۰۰ هست باید خیلی بگردی عزیزم

من خودم به یه نتیجه ای رسیدم با هر پولی هرجای تهران اگه خوب بگردی میتونی جایی که میخوای پیدا کنی نگران نباش 

از خدا بخواه یه خونه خوب روزیت کنه

خب جاهاي خوبش قيمتش بالاس

مثلا ١٩٦ خوبه 

فلكه اول و دوم خوب هس ولي بخاطر پاساژا هميشه شلوغه ب نظره من فلكه سوم خوبه

فلكه چهارم و خيابون استخر ارزون تره و جاي متوسطيه 

ولي خب فلكه سوم متعادلع 

البته خيابون توحيد جاي خوبيه ولي من دوس ندارم 

شهرك اميد پيشنهاد خيلي خوبيه البته يكم گرونه 

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
باعرض پوزش ازاستاترعزیز،ببخشیدفرجام ازتهران پارس خیلی دوره؟

نه زياد دور نيس ولي جزوش نيس

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
اوکی ممنون ازاطلاعاتت .فرجام پس قیمتشم خوبه

اگ تو تهرانپارس ميخاي با قيمت كم

خيابون استخر و فلكه چهارمم هس

و اينكه سمت فرهنگسرا اشراق ارزونه ولي خب ي كوچولو از بقيه جاها پايينتره