2777
2789
عنوان

چرا من اندازه اون دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم مشاوره خیلی کمکت میکنه فقط مراقب باش از دوست داشتن زیاد و حسی که بهت داره بد دل نشه هی ...

واقعا بعضي وقتا هي ميگم تموم كنيم

اون قبول نميكنه

فكر كه ميكنم ميبينم اگه بره واقعا ته دلم ناراحت ميشم دلم براش تنگ ميشه 

ولي وقتيم ميبينم اندازه خودش دوسش ندارم عذاب ميكشم

😂😂😂😂😂طبیعیه تازه دو هفته اس اجازه دادی وارد رابطه بشه دلش تند تند تنگ میشه از شدت علاقه اس

زنگ ميزنه ميگه حرف بزن من صداتو بشنوم 

اخه من حرف ندارم بزنم 

حرفم نمياد 🤐

چقد حساسی شما اخه عذاب وجدان نداره که بنظرم خیلی خوبه مرد علاقش بیشتر باشه بیشتر فکر کن تا عذاب وج ...

كلا يه ادم مزخرفيم من

مثلا يكي يكاري واسم انجام بده من دوس دارم دو برابرشو انجام بدم

من میگفتم حرفای کهنه رو بریزید دور یعنی چی خدا بعد عقد مهرشو به دلت میندازه مگه میشه ادم کسی رو دوست نداشته باشه بعدا حسش تغییر کنه ، ولی دیدم راست میگن ، البته ما شش ماه نامزد بودیم اما تو اون شش ماه هم دو به شک بودم بعد از یک ماه که از عقدمون گذشت دیدم نباشه دق میکنم گاهی از خودم متنفر میشم که چرا برای روندنش از خودم اون همه بهش ظلم و بدی کردم ، کلی تحقیرش کردم خردش کردم بهش گفتم ازت متنفرم دلشو بارها شکستم گوشیمو روش خاموش کردم بلاکش کردم بازم پا پس نکشید الان خیلی از کارامو به روم نمیاره ولی من تا ابد یادم میمونه عذاب وجدان دارم چون شوهرم لایق هیچ کدوم از این رفتارای من نبود از  خیلی جهات هم انصافا از من سرتر بود، خلاصه خدا برام خواست دیگه 😂😂😂😂😂کل فامیل حسرتشو میخورن ، چشم حسودامون کور😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من میگفتم حرفای کهنه رو بریزید دور یعنی چی خدا بعد عقد مهرشو به دلت میندازه مگه میشه ادم کسی رو دوست ...

دوست خوبم چشم بد دور باشه ازتون 

ايشالا تا اخر عمرتون هر روزتون بهتر از ديروز باشه

چقد حالم خوب ميشه ميبينم كسي از زندگيش راضيه

دقیقا یاد خودم میوفتم استارتر با این تفاوت که من نه تنها دوسش نداشتم بلکه تنفرم پیدا کرده بودم 😂

امروز بهش گفتم ازت متنفرم

اگه دوسم داري از زندگيم برو 

اونم هي قربون صدقم ميرفت ميگف اصلا بهم فحش بده دلت خنك شه 

من بدتر حرص ميخوردم

دوست خوبم چشم بد دور باشه ازتون  ايشالا تا اخر عمرتون هر روزتون بهتر از ديروز باشه چقد حالم خ ...

ممنونم نازنینم ، خدا ایشالا برات بهترین ها رو بخواد ولی اینو یادت نره بخت خوب یکبار در خونه آدمو میزنه اگه با شخصیته و با خانواده و از لحاظ روحی روانی سلامت کامل داره گزینه ی خوبیه ، حتما از تمام جهات بسنجش و روش فکر کن ازدواج و آینده خوبی برات آرزو میکنم عزیزم پیروز باشی ، شبت خوش

ممنونم نازنینم ، خدا ایشالا برات بهترین ها رو بخواد ولی اینو یادت نره بخت خوب یکبار در خونه آدمو میز ...

مرسي عزيزم 

خونوادم هم همينو ميگن

شب شما هم بخير 

بازم مرسي