2821
2789
عنوان

اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 56444 بازدید | 964 پست

یجوریه آخهه... اونروز از یه بچه ۳ ساله تو بیمارستان پرسیدم اسمت چیه گفت حسن.😐😐 مامانه هم کر کر خندید گفت بهش نمیاد نه😐😐 خواستم‌بگم نه ماه حامله بودی چیز دیگه ای به ذهنت نرسید جدی

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما خوبی! نظراتت هم درسته! من تو نزدیک ترین افرادم یه نفر هست که اسم خیلی قدیمی ای داره،ولی من ...

اره والا راست میگی اسم من که مال قبل از اسلامه تهمینه م هیچکی بد نگفته به شخصیت و تربیت مربوطه...

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 

من همينجا نذر ميكنم خدا بهم يه ني ني سالم بده اسمش رو يه اسم اصيل ايراني بزارم .. 

😅😄😄😄😄 

و اميدورام همه كودكان سرزمينم با هر نام و تفكر و تربيتي هميشه شاد و سالم و خوشبخت باشن ❤️❤️❤️

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

خب فعلا که بچه نمیتونه تصمیم بگیره واسه اسم خودش شما بذار زینب وقتی عقلش رسید اگه نخواست برید ثبت احوال عوضش کنید اگرم مشکلی نداشت و پسندید که هیچ ،خیلیا رو دیدم از اسمی که پدر و مادر انتخاب کردن ناراضی ان و تغییر اسم میدن،اسم هم مثل همه چیزهای دیگه باید مطابق با زمانه انتخاب بشه،زنعموی من ۶۰سالشه اسمش صغری هست با اینکه ۶۰سال پیش این اسم رو براش گذاشتن همش میگه از اسمم خوشم نمیاد و از مامان و بابام ناراحتم بابت این انتخابشون ولی خب قطعا پدر و مادرش اونموقع فکر میکردن اسم خوبی واسش گذاشتن

استارتر دوست دارم بدونم اینهمه گیس و گیس کشی اینجا تاثیری در نظرت داشته یا نه؟؟

کاش تو پست اول نظرسنجی گذاشته بودی فکر کنم ب نتیجه رسیدن راحت تر بود..

یه پیشنهاد دبگه ام دارم.برو یه مدرسه ک بچه های سیزده چهارده ب بالا داره از زینب ها نظرشون رو بپرس اگه سی چهل درصدشونم گفتن دوست ندارن در تصمیم ت تجدبد نظر کن

تاکید میکنم بچه های بزرگتر،چون بچه کوچیکا هنوز پدر مادرشونو بیشتر از همه قبول دارن و تو مدرسه هم چون اسمهای مذهبی رو بیشتر تحویل میگیرن هنوز از خودشون نظری ندارن

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

توبه ب کسی چه ک میخوای اسمشو چی بزاری در ضمن شما نذر کردی و ی جوری بهشون بفهمون ک بهشون ربطی نداره و اینکه نمیخواد جاز بزنین و ب همه اطلاع رسانی کنید وقتی شناسنامه اش رو گرفتید بگین و تمام 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
کاش نذری میکردی که به خودت مربوط باشه الان نذر شما کاملا به انتخاب و سلیقه آینده دخترتون مربوطه مث ...

از کجا میدونید این اسم تو سلیقه بچشون هست یا نه؟نوزادای شما خودشون اسمشون انتخاب میکنن؟مثلا بزاره بارانا مطمئنید دخترش خوشش میاد؟

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
بزار نازنین زینب  ک اگه خودش ناراضی بود بقیه نازنین صداش کنن

ایوووول

این بهترین پیشنهاد بوده

من تو مدرسه دخترم نمونه اش رو زیاد دیدم

نازنین زهرا نازنین فاطمه

که خیلیااااشون زهرا و فاطمه فقط تو شناسنامه شونه

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
2825
2823
2791
2779
2792