2777
2789
عنوان

جراحی لثه برای گذاشتن روکش

3916 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی انجام داده ؟😥

چقدر درد داره ؟ 

دندونم قبلا عصب کشی کردم اما سه روز پیش لب پر شد و دکتر گفت باید روکش بشه اما باید جراحی لثه بشی تا روی نجس سالم دندون کارگذاشته بشه 😞

اون تعریف میکرد من دردم میومد دیگه چه برسه انجام بدم 😫

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

پسر من یکماهه پیش انجام داد

شب اول یه مقدار درد داشت که با ژلوفن خوب شد

تا یک هفته بخیه بود ولی اصلا درد نداشت

فقط تا بیست و چهار ساعت باید غذای نرم مثل فرنی و سوپ میخورد 

إلهي و ربي من لي غیرك

غیر از درد چرا انقدر هزینه دندونپزشکی زیاد شده 😫

کل طول درمان نزدیک ۲/۵ میلیون ☹️☹️☹️☹️☹️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من یکماهه پیش انجام داد شب اول یه مقدار درد داشت که با ژلوفن خوب شد تا یک هفته بخیه بود ولی اص ...

ورم هم کرده بود ؟ 

چون من معلم هستم و نمیشه که سر کلاس صحبت نکنم و یا با صورت کج برم 😩

من چند سال پیش انجام دادم روز اول خیییییییلی درد داشتم خیلی..تا چند روزم بخیه داشتم

😔😔😔😥😥😰

مسکن بخور مرتب دردش کم میشه من کدئین میخوردم

این دکتر با لیزر انجام میده 

شما هم با لیزر بود ؟ 

وای من اگه استامینوفن کدیین بخورم تا دوروز خوابم 

خیلی دوز داروم کمه چون کلا مسکن نمیخورم

این دکتر با لیزر انجام میده  شما هم با لیزر بود ؟  وای من اگه استامینوفن کدیین بخورم تا ...

ن عزیزم لیزری نبود فک نکنم چون خیلی سال گذشته دقیق یادم نمیاد فقط درداش یادم مونده چون خیلی بد بود

اگر خدا بخواهد،غیر ممکن،ممکن میشود!!(میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید)