2777
2789
عنوان

خدایا.....😔 😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 59 پست
داداش من پارسال اسفند زنش طلاق کرد رفت وسرمایه ی داداشمم با خودش برد، بعد از اون طفلک یک دونه داداشم ...

غمش از همه چی بدتره

فکر نمیکردم انقدر به همم بریزه...

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
داداش من ۴ ماه پیش جدا شد از عرش به فرش اومد زنش خوش و راحت با بچه هاش زندگی میکنه داداشم دو تا کیسه ...

ببخشید 

هم برادرت هم خواهرت جدا شدن

چرا؟ یه کم ب رفتار خودتونم فکر کردین یا میخواین بگید عروستون و دامادتون خوب نبودن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب یک مقدار طبیعی هست افسردگی بعد ازطلاق...به هرحال اززندگی چندماهه یاچندساله داره واردشرایط جدیدی م ...

عکسای عروسیشونو برداشته ی قلم موی سفیدکشده رو خودش....

الهی بمیرم😭😭

خدا نکنه عزبزم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
داداش من ۴ ماه پیش جدا شد از عرش به فرش اومد زنش خوش و راحت با بچه هاش زندگی میکنه داداشم دو تا کیسه ...

بسیار برای دادشتون ناراحت شدم...می فهمم چه درد سنگینی داشته

تمام هنر زندگی‌ در این است که در من چه می‌گذرد، آن زمان که جهان در گذر است
غمش از همه چی بدتره فکر نمیکردم انقدر به همم بریزه...

آره خیلی بهم میریزن، مامانم میگه گاهی میدیم گریه میکنه 😭😭😭

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
وای عین داداش من هم شغلشو ازش گرفتن هم احساساتشو له کردن.....

داداشم یه ارگان دولتی خوب از ۲۰ سالگی شاغل بود کلی درآمد داشت بهترین جا خونه داشت بهترین مراسم و عروسی را برازنش گرفت یه شبه زنش هم مهریه گرفت هم خونه به نامش بود هم حق حضانت داشت حالا داداشم نتیجه تمام تلاش ۲۰ ساله اش را داد به زنش ماهی یک میلیون و نیم هم نفقه بچه هاست و ....

عکسای عروسیشونو برداشته ی قلم موی سفیدکشده رو خودش....

داداش من عکس عروسیشون که رو شاسی بود خیلی هم بزرگ بود عکسشون کلا عکس رو پاره کرد ریخت دور میخواست شاسی رو هم بشکنه نزاشتیم😭😭😭

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
ببخشید  هم برادرت هم خواهرت جدا شدن چرا؟ یه کم ب رفتار خودتونم فکر کردین یا میخواین بگید ع ...

دامادمون ماه بود

هنوزم رفتو آمد کمی هست....

ولی خیلی ساده بود و نمیتونست زندگی جمع کنه

ولی خواهرم برعکس اون خیلی مرد بود

با هم مچ نشدن

ولی زن داداشم از اول بدی کرد و یجورایی داستان اخلاقاش سوژه ی فامیل بود

بد و خوبشو کاری ندارم ازدواج کردن ولی با ی دعوای ساده رفت ک رفت

هرچی داداشم التماس کرد برنگشت

حتی روز طلاقشونم جلوی ما به داداشم قرص سردرد داد مشخصه دوس داره داداشمو ولی مادی گراسو پولو بیشتر میخواد

قرار شد نمک رو زخم نپاشیم🙏

داداشم یه ارگان دولتی خوب از ۲۰ سالگی شاغل بود کلی درآمد داشت بهترین جا خونه داشت بهترین مراسم و عرو ...

الهی😔😔. ان شاء الله خدا بهترینها رو براش رقم بزنه

بسیار برای دادشتون ناراحت شدم...می فهمم چه درد سنگینی داشته

عکس کیسه لباس هاش را از گوشیم پاک کردم همسرم نبینه اگه نه می‌فرستادم. نتیجه بیست سال زحمت  و شیفت دادنش شد سه تا کیسه زباله لباس 

دامادمون ماه بود هنوزم رفتو آمد کمی هست.... ولی خیلی ساده بود و نمیتونست زندگی جمع کنه ولی خواهرم ...

ببخشید مگه من شما رو ریپلای کردم که شما منو ریپلای کردی 

من واسه یکی دیگه کامنت گذاشتم ن شما 

نمک رو چ زخمی پاشیدم الان 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
داداش منم چند ماه پیش زنش رفت اداشم خیلی اذیت شد امامیدونيم  خدا جای حق نشسته چون خیلی بدی کرد

شانس برادرتون بوده.....الان اکثرقریب به اتفاق طلاقها مرده که بیشترضعف های اخلاقی داره وباعث میشه زن طلاق بگیره...بنده خدابرادرت...خیلی دلم میخوادبدونم زندگی هایی که زن مقصره دقیقاً چی شده که باعث میشه مردازش جدابشه...چون معمولازنهابعدازدواج سعی میکنن زندگیشون روحفظ کنن